elkerülhetetlen=elkerülhető :D legalábbis, pedig azt gondoltam megint leküldik. Szép fordulás az irány az jó továbbra is és holnap kis is léphetne, megjátszva ezzel a várt hetes gyertyám. Azért örülök hogy nem ment le ma résre...
Szépen mozog egy eső csatornában, épp a 100 hetes mozgóig nézett fel. Dax csúcson, ez pedig messze a tavaszi lokális csúcstól. Messze a leggyengébb papír. Ahhoz, hogy meginduljon, az én véleményem szerint kellene még egy erős lefelé kör.
Rés elkerülhetetlen, de még az hagyán, szépen kifut a hetes gyertya idelyéből és lesz egy pirosunk, sőt szinte biztosra veszem hogy a lesz. Nem az amire hét elején gondoltam.
Csorog, egyelőre csorgás, majd megint fordulhat valameddig, szerintem várható volt, kicsit magasabb nyitó majd esés. Namost nagyon nem kéne esnie ebből az impulzusból, nagyon max réstöltésig, ..(13.8ig ha csatit nézek, de már ez sem lenne valami bulosan szép nekem).
Havin jó lett az előző gyertya. Hetesen is upféle.
A Fitch leminositesnek nem latszik nagy hatasa ma sem. Amit irtak, az mind jol ismert. A baj osszesen az lehet, hogy hosszabb tavon a DB kotvenyein lesz egy kis kamatfelar, talan 0.1% nagysagrendben. Ugy tunik, minden szavuk mar benne van a DB araban. Es a minosito ertekelesek egyebkent is "kesonjovok" a tozsdehez kepest. Talan meg a mai napi emelkedest sem torpedozza meg, mire zaras lesz.
szerintem bőven mehet tovább is,(persze hosszabb távon)! bőven alul értékelt... és persze nincs két egyforma fa és bank se dee pl CITIGROUP 1,5 év alatt duplázott!!! usd ben..
DB lehetőségek