Miert akarod dobni, amikor vegre emelkedik? Azt gondolod, a DB ara emlekezik arra, hogy te mennyiert vetted? ;-)A chart a korabbi DB varakozashoz, hetes es napos szinten is, eleg jol hasonlit:
linklink
Es most itt tartunk:
link
Meg ha ez csak egy 4 of c. hullamos fel-korrekcio, akkor is latszik benne 0.5-1.0 pont felfele. Ha meg kesz a (c), es egyebkent beindul az USA-ban az adocsokkentes es annak a rallyja, akkor egesz jo kis DB bull lehet belole. Tavaszra.
a 30-40 eur közel sem ördögtől való 2019(!) tavaszára, (1.5 év) többre egyenlőre nem gondolok, bár az biztos hogy sokkal több van benne fel mint le... Év végére-január elejére én 18-20 környékére várom, az egy reális elképzelés számomra. de! mivel bankszektor és tőzsde=bármi lehet, így akár 50-65 is... egyszer...
Pompi barátunk a napokban fundas alapon 500% ot várt db tol. Ez a 60_70 eur szint lenne. Volt már ennél több is, igaz, a higitas előtt.Szal egy dolog a Funda, másik a Ta.
menni fog ez feljebb is 15 -nél , persze lesznek kisebb nagyobb megállók, az időtáv a kérdés..
Bírom a rajzaidat, elemzéseidet ,dee sokszor úgy érzem felesleges a riogatás részedről, és sok kollégát eltaszítasz a belépésektől, és nem csak itt úgy általában mindenhol. nyilván két lehetőség van, mint általában írásaidban fel vagy le...Általában szeretsz a történések után rajzolgatni, beszélni.. most éppen fel.. tegnap még le, ha holnap lemegyünk akkor megint le.. sokan megjegyzem sajnos(!) kereskednek a fórumok alapján akiket igen el lehet riasztani egy egy jó beszállótól. Üdv
Ugy tunik, a DB felpattanas folytatodik:
link
Egyelore 14.80-15.00 EUR sav a target. A CB allami tulajdonreszenek kivasarlasi ajanlata arra utal, hogy mas orszagok (francia PRB es olasz UC) bankjai bizony latnak fantaziat a nemet bankokban ezen az aron. Akkor talan mi is lathatunk.
A német belpolitika nyilván fontos, de mivel változás nem várható, szerintem sem kap stimulust az árfolyam. Marad az eddigi trend, ami lassú lecsorgas, oldalazás.Habár a Trump rally is meglepetés volt, én zuhanást vártam. A 13 euró Nálad valami fibo szint? A higitas előtt 12 eurónál időzött az árfolyam sokáig, erre emlékszem. En már epitem a portfoliomat, hamar kezdtem, de folytatom egyre nagyobb pakkokkal, szeretnék duplazni pár éven belül. Nem a db miatt aggódom, hanem az általános tőzsdei szintek miatt. Innen érik már egy jelentősebb korrekció, ami be fogja húzni db t is. Erre a helyzetre is kell tartani puskaport.
Köszönöm! Múlt héten azt hittem, megindul de csak lefelé korrekció visszateszt volt. Kérdés, megy el 13 alá. Napi szinten nézegetem. Kérdés: Jól gondolom, Merkel mamát megválasztják vasárnap, nem fogja számottevően megmozgatni?
Ha nem karácsonyi ajándékra kell az árfolyamnyereség, akkor itt már megéri venni. Középtávon biztosan jó lesz, hosszabb távon atraktiv hozama is lehet.Nem hinném, hogy bedől a bank, és azt sem, hogy sokaig agonizalna. Egyszer vége lesz a nullás kamatoknak, és onnantól már növekedni fog az eredmény. Talán osztalékot is fizet majd egyszer. Szóval a kérdés az, hogy veszel valami mást, ami csúcson van, de mehet még valamennyit, vagy veszel db t, ami agyonvert állapotban van, és eshet is még valamennyit. Ha holnap akarsz pár fillért, akkor az előbbi, ha ráérsz duplazni, akkor az utóbbit.
DB lehetőségek