Nagyon kiváncsi leszek, mit fog ez a papperos csinálni. Most van az emelkedés 50 %-os fibójánál, de a sávszélességet még este meg. Én mindenesetre 12,25-ön ott állok. :)
Abban bízom, hogy a délutáni beszéd megadja majd az elkövetkező napok irányát...(UP). Remélve, hogy Dagadt Diktátor hétvégi rakétázgatása nem nyomja - a shortosokkal karöltve - továbbra is lefelé.
13,09-re álltam be vételre. Az egy rövidtávú - csökkenő - trendvonal alja, ami már 3-szor megtartotta. Minden a 14:30-as beszédtől függ, hiszen eshet simán tovább...
Ez a tegnapi sejtes a Bund vasarlasi program leallitasarol erdekes fordulatot vett. Schauble penzugyminiszter es Cryan, a DB CEO is nyilatkozott azota: azt mondtak, hogy ideje az ECB-nek visszaterni a normalis monetaris politikahoz.
link
Ma van ECB ules, szoval nagyon kell figyelni, mit csinal ma DB. Mert ez kritikus fordulonap lehet.
Ha lepnek ECB-ben, akkor is fokozatosan. De ettol kezdve beindulhat a piacon a kamatemelkedesi trend, amit majd az ECB- utan kovetni fog az osszes kozponti bank. Es ez jot tehet a bankok profitjanak kozeptavon, es egyuttal orrbavaghatja az eladosodott cegek arfolyamait. Elkezd visszajonni a normalis vilag?
Mindenesetre, tegnap DB a kritikus szint alatt zart, mara visszajott a support fole. Szoval, fals letorenek is lehet nezni. Kezd ugy kinezni, keszul valami.
öt éve akarom elkapni a kis "gecit".., figyelem minden rezdülését, most lenne az ideje hogy meginduljon... persze elkapni az alját szinte lehetetlen, 30 centtel fölé lőttem...
Ez szuper. Parázok a kis koreai gömböctől. Meg ugye a trumpli is tud marhaságokat beszélni. Ha lesz valami (szvsz hétvégén lehet) akkor a DAX és azon belül a banki papírok mindig túlreagálnak.
Sajnos ujbol szakad az EU financials Indexis nemcsak DB. A tobbi bank is gyenge. A biztositok meg a hurrikan karok miatt az egesz vilagon esnek. Nem tartja tovabb a bankokat a support, hiaba tartotta 2 hete. Esik tovabb.
meg erdekesebb, hogy a nemet Bund nagyot esett ma,
link
ugy nez ki, mintha kiszivargott volna valami hir az ECB-bol, hogy csokkentik/leallitjak a Bund vasarlasi programot.Az nem tesz jot a bankoknak es a likviditasuknak.
hát ez úgy érzem kapufa lett.. :) még jó hogy tbsz en van, meg euros.. Úgy érzem (valami ezt súgja) Dzsoni következő húzása kinyitja a pofonos ládát és Qrva világ....
DB lehetőségek