Délelőtt kiszálltam és egyelőre eltettem a nyerőt. Viszont tegnap bevásároltam bányatársaságokból az első adagot. Goldcorp, Kinross, Yamana, Silvercorp Metals.
Ezt a 15-ös korrekciót már sokan mondták, eddig még nem jött be. Van egy sanda gyanúm, hogy már enm is fog :)
Én 17-ig várom le, de nem biztos, hogy meg fogom várni, amíg oda leér.
nekem úgy tűnik hogy egy fordított fej-váll is lehet, ahol a 2. váll ellifeg itt 18 magasságában 3-4 hónapot és akár egy 15-ig korrekció is belefér ebbe.
Felfelé trendelést várok, de egy őszi össznépi őrület azért esélyes :)
Wall-street-en az eset a bankszektor vezeti, ma nagyjabol dupla sebesseggel esik.
Igen, a DB-ben is erdemes megfontolni a profitot zsebrevagni. Most kesz az a-b korrekcios hullam, es elindult a (c) lefele. A korrekcios target ugyanaz, mint korabban volt. Ha meg medve van, akkor plane.
Ha nem jön sehol összeomlás, akkor pár év múlva én 50 euróra várom a DB-t, kifejezetten kedvező, de szintén reális esetben 100 euróra (5-10 év). Számviteli szempontból ezt megalapozottnak tartom.
Komolyabb válság esetén viszont simán mehet 10, akár 5 alá is, és válság bármikor jöhet.
Hajjak mek, vaty dőjjön rám a bötön
ha nem vakeráztam, hoty a 50,000 db-os gádzsó, másfél millát fok bukni röktön
a devla lássa a lelkemet, há nem vatyok ütyesepp
komázok Commerz bánkot tártáni Isten lássa lelkemet
de sok Unicumot bír bevenni a szervezet
DÁX, mek Elliot klábba rajok a tyerekek
hullámokat kerketni nem della számolós cselekedet
eszt a láncfűrészeseknek csiripelték az erdő mélyén a verepek
Amikor láttam, hogy szinte oldalazva konszolidál, inkább úgy döntöttem, hogy nem adom el, mert lehet nem tudom majd jelentősen alacsonyabb áron visszavenni.
DB lehetőségek