Erre nem gondoltam, akkor kivárás.
Az Unicredit a 13 mrd-os higításból mennyit árazott be? Ha semennyit, akkor kb. 1,6 Eurora kéne esnie szép lassan év végéig...
Tehát akkor nem duplázódik egy év alatt az árfolyam.
Mi lett volna ha nem kap 13-milliárdot?
Es meg mindig szamozhato dec. kozepe ota a-b-c formanak, csak azt nem lehet tudni, hogy az egy (iv) vagy (2) hullam?
Ha (iv) akkor felfele varandos, ha (2) akkor fibo 50% sav a target lefele.
Tegnap a support vonal ala szurt, de ma meg visszamaszhat. A EUFN banksector index ugyanigy nez ki mint DB. Indul ma az USA report-szezon, es BAC mai jelentesetol fugghet a bank0hangulat.
A Dollar most gyengulhet, es az EUR ereje is segithet eldonteni az iranyt.
Ezek az árazások nekem egy kicsit soknak tűnnek. Mennyi az időtáv, amiben gondolkoztál? Az Unicredit a 13 mrd-os higításból mennyit árazott be? Ha semennyit, akkor kb. 1,6 Eurora kéne esnie szép lassan év végéig. Ha már mind beárazódott, akkor a többi bankpapírral fog menni, kb %-ban annyit, amennyit pl. a D. Bank fog menni.
Köszönöm, akkor ezek iparági átlagok, nem egyedi részvények.
Sajnos ezek ugyanennyit csökkenhetnek ezek után.
Ha DB-36 Euróig felmenne vagy Unicredit 6-Euróig az szép lenne.
Nehéz ügy. Azt gondolom, hogy a D. Bankban van egy 23 Euro, az Unicreditben 3-5 Euro maximum 1-2 év alatt. Jobbat Én most nem látok. A többi papír elérte a céláramat.
Mondjuk Magyar OTP-részvényt ezen az áron már nem érdemes jegyezni, mivel már mérsékelt növekedés van benne, ugyanakkor rossz hangulat esetén mindjárt ütik.
Hol van olyan papír amiben 1-év alatt 100%-emelkedés van?
Unicredit,DB?
DB lehetőségek