"Brexitről ha szavaznak"
ezt h kell érteni? ki és mikor? ha a parlamenti szavazásra gondol, akkor még nem eldöntött h szavaznak-e egyáltalán. mondjuk már a tény is érdekes reakciókkal járna a piacokon, az eredménytől függetlenül.
ui.: Thomas miért nem regisztrál megint? van aki már vagy a 20. nickjét használja.
Nyitó: 7,166
Low: 7,156
0,01 EUR-t töltött be a nyitórésből, szinte semmi.
Utána néztem az 50,000 db-os eladónak, 70 HUF alatt vehette, ma realizált 2,350,000 HUF-ot 2 hónapos trade után.
Ismerős nekem a gáz TL35-ből, ott 200 HUF környékén volt egy szintén 50,000 db-os vevő még márciusban, valszeg ugyanaz a versenyző, nem tudom hol adta, de a max 420 HUF-on volt kb., abban biztos többszörösét kereste.
Ha, az én duplás céláram jön be, akkor másfelet most benne hagyott, majd kiderül.
Húzni kell a charton 3 horizontális vonalat:
7,348 lokális csúcs november 16, mai napimax is
7,166 rés tető
7,025 rés alj
Ezeket kell figyelni, 7,348 fölött nem kevés shortot fognak zárni, a remény elveszlik a Cityseknek, MA200 letörésén is buktak.
Brexitről ha szavaznak, akkor bízom a nagykaszában.
Kicsit elvesztem a technikai képben most, Commerzbe Db-be hol érdemes még beszállókkal szemezgetni? Nagyon ugy néz ki hogy az istennek se akar egyik sem esni..
Nem igazán ehhez a témához kapcsolódik, de az olasz Bankok közül Banca Monte dei Paschi di Siena SpAát átsúlyózták vagy mi a francs, 2-3 hete még centes részvény volt most meg már 21 euro? what a fuck? Köszi az infókat..
Köszönöm. Óvatosan a shortokkal, csak nagyon rövidre és szigorú stoppal, mert erős a momentum, aztán enyhe pihenő után ilyenkor szokott hirtelen nagyot ugrani az árfolyam.
Abban az esetben egy fix vételi és eladási költség mellett nem biztos, hogy vissza tudom alacsonyabb áron venni, mert mégis megy tovább 20 euro felé. Tech elemzéshez nem értek.
Amire hagyatkozom, hogy saját értékelési szempontjaim szerint a DB üzleti értéke még mindig sokkal nagyobb, mint amit most az árfolyam tükröz.
-feltételezhető duplaaljnak, a jobb aljában volt egy öblösödés 7-7,2 EUR célárral, még túl is ment
-az öblösödés zaccos részén mini emelkedő háromszög 6,4 EUR célárral, bingó
Ami nem:
Amikor csúcsot ütött 7.34 EUR-nál zászlót feltételeztem, 6,74 EUR-nál álló MA200-ig történő konszolidációval.
Certiben sokkal körülményesebb parasztshortolni, mert a TL10-ben 5% difi van a vételi-eladási árjegyző között amit nem olyan egyszerű egy sávozós alakzatban megjátszani úgy, hogy az ERSTE ne keressen többet mint én, az OTP topicban ennek ellenére olvasok hedgelésekről, amiben dupla árjegyző különbség van a szembenyitás miatt + a tranzakciós díj, tömören a hedgelésbe fektetett összeg minimum 3,5%-át elbukod, TL10-ben még többet.
A KBC idén 2x érzett rá nagyon, amikor legütősebb kibaltázni velem, most a 116 HUF-os vételi árjegyzőnél, pont a 7,34 EUR csúcsnál ejtették meg, visszadobta az eladási megbízást megfelelési teszt újratöltése miatt, ami teljesen logikátlan, mi van ha megbukok, akkor a certi lejáratig megmarad?
A hajó elment Commerz 2 hétig esett, én meg orális sexre történő felszólításokkal zaklattam a diszpécsereket.
A nyitott short vitte le MA200 alá, a tegnapi visszapattanás intenzívebb, mint gondoltam, zöld hurkapálca, napimaxos záró nagyon szép, de a 8,2 EUR-ós duplaaljas célárhoz az olasz bankok helyzetének rendezése is kellene, amit nehéz elképzelni egyelőre Renzi lemondása után.
Bent állok eladáson, a 3333 db, illetve annak a többszöröse az enyémek, oda esne a certiben a csúcs, de lehet korábban adom
DB lehetőségek