Jó pihit, szemlélődést és szuggerálást :-) Majd tartom a frontot meg az árfolyamot. Igény szerint rajzolgatok is valamit, pálcikaembert vagy akármit :-)
Jo pihenest mindenkinek, A mai naptol kicsit visszafogom magam nem masolok be chartokat,forgalmi adatokat stb.... Kicsit kivulrol kovetem a reszvenyt es 480ft-nal majd ujra belepek,mert onnan lesz ismet izgalmas a jatek:-) Ez szerintem mar jovo heten bekovetkezhet.
Alvas van mar csak 3,5 het van ebbol a honapbol. Nov 20 Q3 jelentes meglatjuk mit mutatnak majd a szamok.Valoszinuleg nem fogunk csalodni de igazabol egy nagyobb volumenu bejelentessel,lenne pozitiv hatasa az arfolyamra.Siman 550ft-600ft kozotti kereskedest hozna.
Nem 420ft nal fogjak adogatni foleg ilyen forgalmak mellett ezt egybol levagnank. Szerintem itt ok mar tudnak valamit ami nagy arfolyamelmozdulast fog generalni. Lehet hamarosan jonnek a 600millio ft feletti napok vagy 1mrd kozeli. Majd ott fogjak adni szerintem de lehet ez mar le is van beszelve.Par hete a 416k lakk vetele is elore le volt beszelve. Szoval en varok valami nagyobb bejelentest meg Novemberben. Meglatjuk:-)
Ne is bajlódjanak ezekkel a részvény vásárlásokkal. Megvennék én is egy pakkot és hajlandó lennék akár 250 forintot is fizetni papíronként. Mindenki jobban járna :-) Nagyon szépen kérlek, hogy ne kukacoskodj azon, hogy nekem ez nem jár mivel nem vagyok a társaságnak azon vezető munkatársa aki a társaság eredményes működésére érdemi hatással van. Szerintem többet kommunikáltam az elmúlt évben mint az egész társaság az elmúlt 10 évben. Arról nem is beszélve, hogy neked és Feel kollégának(elnézést azoktól akiket nem említettem) már 110 forintért is odaadhatnák ha figyelembe vennék, hogy mennyit melóztatok a cégért :-)
Egy cégnél melyik az a beosztás: "A jelen bejelentés tárgyát képező
részvényvásárlást lebonyolító személy a részvényopciós megállapodás
megkötésekor igen, azonban a Társaságban betöltött feladatkörére
tekintettel jelenleg már nem minősül bennfentes személynek, vezetői
feladatokat ellátó személynek."?
Másik észrevételem, hogy a hátra lévő 749.000 db részvény már csak 5-10 főre elegendő. Nem lesz ez kevés, ha minden főni papírt akar venni?
CIGPANNONIA kitartók