A logika szerint-- bár nem kizárolagos következtetés-- a kínai autóipari beruházás bejelentése elöbb kell megtörténjen mint esetleg az ahhoz kapcsolodó CIG " es ügyletnek.De az sem biztos hogy ahhoz ( csak ahhiz) fog kapcsolodni...Ha most még számottevö hasznot nem hoz -- mindenképpen jó reklám lenne egy ilyen ...de szerintem üzletileg is profitábilis...Be- kijelentésre várva...-)
Igen 4IG mindenek felett :-)700ft kornyekere vartam ev vegere.Aztan lathatjuk,hogy lassan 2x annyi lesz. Mar csak a CIG-et kellene hasonlo palyan futtatni:-)de itt valahogy nem lejt a palya egyelore.
Kedves, drága Gabika! Gondolom a libidómra gondoltál de ez a lobidó(lóbidó) már egyenesen parádés :-) Amúgy sem esik nehezmre egyetérteni veled de most különösen fején találtad a szeget. Valóban valahol 2500 forint magassága körül járna az árfolyam ha csak a lóbidómon múlna, ráadásul ma valahogy jóval szerényebb vagyok az átlagosnál : -) Te még mindig nem érzed a pezsgést? :- )
4IG-ben Rice kollégánál van a közkéz 3%... oszt volt/van még néhány komoly pakkal rendelkező emberke a fórumról és nyáron én is megjelentem :-) Pár ember("kisbüfi") kezében volt/van a közkéz 10%.....aztán mikor megindult akkor bevásárolt néhány nagyobb hal is(most ők húzzák) ezért mehet a papír olyan magasságokba(rövid idő alatt) amit magam sem képzeltem még nyáron. Azt hittem 700-nál megáll de most akkor sem lepődnék meg ha a Konzi útját követné. Olyan kicsi a valós közkéz, hogy simán mehet akár 2000 fölé novemberben. Egyelőre persze nem ez a valós értéke a cégnek de a Konzumnak sem volt az mikor először ment 3000 fölé. Utána meg is látogatta az 1200-at is....de aztán megint jött a szárnyalás.
Elképzelhetőnek tartom, amit írtál, hogy a 48/46 M db mellé még begyűjtöttek az elmúlt 1 évben nagyságrendileg upto 20 M db-ot - ez egybe is vágna azon várakozásommal, hogy piacellenes logikával bír egy csupán 25%-os tulajdonrész. Szemléltetés végett írtam, hogy ez esetben nálunk a közkéz legalább 2%-a (ami egész nagy arány).
CIGPANNONIA kitartók