én most nem nagyon várok visszacsorgást a következők miatt: - a csatolt grafikon szerint már 1x visszateszteltük 410-en az eső csatorna felső élét - ha most tesztelnénk, akkor most még mélyebbre, azaz kb. 408-ig kéne vsszaessen, amit nem tartok valószínűnek, hiszen az a fals kitörést validálná! - az elmúlt napok 440 környéki zárásai már az emelkedő trendvonalon történtek, így most inkább napról, napra egymás után emelkedő záró értékeket várok;
Jol atlatjatok a hatterben zajlo dolgokat de azt is mondhatnam az orrunk elott zajlanak ezek a folyamatok.A koteslistan minden rajta van az nem tunik el,ha a szamok beszelni tudnanak.
Jelenleg-- bár a 4IG nagyon megy ( még) -- a CIG szerintem az egyik legígéretesebb részvény a BÉT-én.A mai árfolyam megtorpanása az egyik főtulajdonos okos stratégiája miatt volt, előbb utóbb emelkedni fog, de az előbbnek sokkal nagyobb esélye van.Ünnepek előtt szerintem 455 fölé is benéz optimista szcenárió esetén 455 /460 fölé is illetve talán ott is fog zárni...Ez esetben a jövő héten -- bár csonka hét lesz - a megtartás mindenképp ; 450 alá nem nagyon fog benézni, és optimista esetben a 470-480 tartomány fölé is kerülhet...-)Hajrá CIG!
maradjon is így :) az idő meglátjuk,hogy a kezünkre játszik - e ?! de abban biztos vagyok, hogy ahogy haladunk előre a napokban, hetekben van akiknek egyre szűkebb lesz :) így látok esélyt arra, hogy magasabb szinteket fogunk ostromolni trükkös vevő-k vannak odaát, néha eladnak is ,hogy ne szaladjon el a paci, de csak keveset és csak akkor amikor kevés mennyiséggel tudják kikényszeríteni azt,hogy valaki nagyobb pakkot rájuk dobjon...a napi pozíciók így mindíg vételiben maradnak vaskosan...de, hát ezért szép kereskedni, tele van adrenalinnal, kockázatokkal és enélkül mit sem ér az egész, minden zegét és zugát körbejártuk már ennek kis cégnek elmélkedéseinkben és meggyőződésem, hogy van olyan pontja, ahol bele is találtunk abba,hogy mi is zajlik itt tulajdonképpen.?! :) én kitartok...velem tartasz? :)
aki sokat akar venni és ezt nem otc-n tudja megtenni, annak nagyon de nagyon finom hangolással kell ezt csinálnia....a vevő nagyon profi módon veszi, így kell ezt csinálni, ahogy bizonyos szinteken már nem tud komolyabb árfelhajtás nélkül, akkor új szintre fog lépni az árfolyam....közben keresik lázasan szerintem, kivel tudnának nagyobb pakott átkötni esetleg....
de akkor az ott porszívó, viszont kérdés, hogy ennek a porszívónak mekkora a zsákja (most úgy néz ki nem kicsi) és ha betelik, akkor is adják még ? Kiderül hamarosan. reméljük nem a mikulás gyűjtögeti, hogy kiszórja dec. elején. :)
CIGPANNONIA kitartók