Egyik szemem sír, másik meg nevet. Remélem az itteni visszaesés csak átmeneti (egyébként is ma a legkisebb az ML papírok között), bár szvsz holnap és holnapután ez még fokozódhat egy kicsit.
Iden mar tobb mint 2 milliard forint lesz az adozott profit eleg szep teljesitmeny.Szoval szerintem lesz itt meg a kozkezbol boven felszippantva.Legalabbis en igy csinalnam,ha lenne ra eszkozom.
A tavalyi Konzum beszallas ota nem sokat valtozott az arfolyam (350ft) kiveve a bejelentes utani emelkedest.Persze azota megvaltozott a piaci hangulat,viszont en azon csodalkozom,hogy 10 honap utan sem valtozott a Konzum reszesedese.Azt tudjuk,hogy a 2 fotulajdonos Bayer es Moricz kormanykozeli NER lovag es egyutt a Konzummal meg van az 51% viszont meg eleg nagy a kozkez.Nem tudom mennyire akarnak majd osztozkodni a jovobeni nyeresegbol mivel itt a nyereseg kozel 100%-at is ki lehet majd venni osztalek formajaban.
Meglatjuk en mar a gondolataimat leirtam uj dolgokat nem tudok mondani.Ev vegen ranezunk az arfolyamra es megbeszeljuk,hogy jol lattuk az eddigieket vagy sem.
CIGPANNONIA kitartók