hát nem durrant akkorát a Konzi mint vártam, inkább adtam is belőle kicsit... jó lenne legalább azt a 300at megtartani, h 0-n legyen a CIG. Közben itt megállt a kereskedés r 441.
dehogynem, mi minimum és az, aki követi az összefüggéseket, ki hol érdekelt és mennyiben. Egy biztos, CIG sem fog rosszul járni ezzel a monstrummal. nyitón vagyunk, 440
igen én is így látom menet közben rájöttek, hogy kivitelezhetetlen az apport, így elkezdték szórni a részvényeket, és lenyomták az árakat most kijöttek a fúziós hírrel, így (i) mindenki erre figyel (ii) valószínűleg árfolyamnövekedés is lesz (egy ideig), aminek mindenki örül --> helyreáll (valamelyes) a bizalom --> lehet ismét szórni szvsz az eddig menekülő külföldi intézményiek a fúzió után sem fognak jelentősen bevásárolni, mert még átláthatatlanabb lesz a struktúra
tudom, nem kívánságműsor h mi jön:)) de jöhetne már vmi funda erősítő is, csak arra írtam. ki van találva a forgatókönyv vszínű, és amikor nem jön be (pl Opus apportok), akkor meg módosítják.
abszolút, felhúzás - öntés a tipikus forgatókönyv, csak időben kell dobni :)) azért egy Bpbank-nak jobban örültem volna, mint az újabb kavarásnak. én szeretem h külön cég volt, más volt a mozgása, lehetett jobban játszani bennük.
parasztvakítás, majd akkor hiszem ha látom, még az ML-cégek apportjait se voltak képesek lebonyolítani, lehet dobálózni vele hány milliárdos cég lesz... de azért veszek még belőlük :))
de változott, különösen azért, mert a folyamatban lévő opus apportokról a megjelent hírekben szó sem esett valószínűleg azok nem is fognak már megtörténni, hiszen az apportálandó cégek mind a fúzióval előálló cég részei lesznek - akkor meg minek kétszeri papírmunka kíváncsi vagyok a további részletekre...
CIGPANNONIA kitartók