Se vevő se eladó! Amit érdekesnek találok, hogy több hónapon keresztül bent állt 50K vételen 285-ön majd mostanában 280-on. Tegnap kiállt a könyvből, pedig már nagyon érett hogy megkapja a pakkot...! Én csipegetem ha tudom, vicc ez az árfolyam.
...persze, jövőre meg 10% feletti osztalékhozam. Hát azért azon a szinten sokan szeretnék látni.;) ...ha arra a szintre lemenne, akkor már nem lenne ott! :D
Mondom bele olvasok itt mi megy: Nem mondok nevet, másik topicban is ez megy de egy dokumentumot nem tud értelmezni a paraszt és ő kukorékolj a hajnalt. CIG amúgy szerintem egy lomha, ugyan akkor stabilabb részvény, más kérdés, hogy spekulációs hullám itt is volt.
Amiért az Opus is ott van, ahol van... Az, hogy van vevő 1 Ft.-ig az normális, de az nem, hogy valaki oda is adja nekik. De korábban pár nappal ezelőtt leírtam már, hogy nekem mi a meglátásom erről. Nem mínuszt kell adni, hanem ha nem értenek vele egyet, akkor érvelni, vagy kiegészíteni, de itt ez nem szokás. Itt bég egy BET linkre is mínuszt adnak. :)
Egyszerű, nincs vételi erő. Aki akart, az már megvette és nyugodtan ül benne, mert látja a pozitívumokat, amiket leírtál. Új beszálló pedig, aki tételt venne nincs.
Nem értem ezt a helyzetet és árfolyamot.Véleményem szerint ez így senkinek sem jó.Ha tévedek világítsatok rá kérlek.Szarrá vásárolta magát a többségi tulaj jóval magasabbam. Míért???Volt a CECE gyűjtőben is,ok már kivették.Sokszorozódó bevétel,profit…!!!Válságálló! Stratégiai partnerségek sora,brutális kilátások!Mi a f….ért vagyunk itt?????
Szánalmas az egész, ami itt zajlik. Amikor 330-ról felment 420-ra, azt hittem, hogy "na, most már végre elindul", aztán most még lejjebb vagyunk. GRATULÁLOK CIGPANNÓNIA !!! Ehhez nagy tudás kellett...
CIGPANNONIA kitartók