Mivel, a pár héttel ezelőtti TA-alapú tippem (270) bejött, most Houdini (azaz Roubini) módjára közzéteszem a következőt. Igaz ezzel sem fogok sok népszerűséget okozni a köreitekben. De nézzétek a jó oldalát: az árfolyam miatt biztosan jönnek majd a vevők. A céldátum szeptember vége.
Soraiddal egyetértek. Azt viszont nem értem (lehet én nem értek valamit), hogy milyen kötelező összefüggés van az üzleti tevékenység és az árfolyam között, illetve miért kéne a cégnek karbantartania az árfolyamot?
Nem írtam 400-at,azt te írtad.Üzletileg,díjbevétel alapján sztem nincs visszaesés,de majd látjuk Q2!Cig májusban 310-330 között,lássuk be a háború,ny. európai rossz döntések sorozata beárazva nagyjából.Biztos jól tudod,hogy egy biztosító mikent prosperál.Én belülről ismerem,a világ egyik legjobb üzlete.Párosul hozzá egy BRUTÁLIS támogatás/hátszél/ kormany részről.Ez így bitang erős.Igen,lenne miből árfolyamot karbantartani és szabad szemmel is jól látható osztalékot fizetni.Számonkérni csak magamon tudom a döntésemet,mikor is nekiláttam részvényt venni.Valóban nem erre gondoltam.Megígérem megtanulok örülni a 250 nek is.Az is valami,több mint a 140….. Nem zavarom többet köreiteket zagyvaságaimmal. Maradok T. Senki Alfonz .
CIGPANNONIA kitartók