Ha jól emlékszem az az MNB ajánlás a bankok és biztosítók felé, hogy ne fizessenek osztalékot 2020 után. Az OTP pl. az idén a 2019-es eredmény után fizet majd, talán 230 Ft körüli összeget osztalékként, így 'kijátszva' (szerintem) az MNB ajánlást. Gondolod itt nem fogják örömmel visszatartani az osztalékot, mégha telne is rá (egyébként pedig telne szerintem)?
Egy dolog az árfolyam, ami a Béten lévő érdeklődés hiánya miatt, mondjuk ugy hogy nem az igazi. De a cég attól még elvileg fejlődik a bevételek nőnek stb. E miatt viszont azért egy szép osztalékot illene adniuk. Az azért meg tudna nyugtatni kicsit, főleg hogy hosszú távra vettem..
Na, látod, erre pár hét múlva már csak a grafikonok emlékeznek és senki nem tudja, hogy levesadalékok egymással kereskednek pár darabbal. A CIG-ben főképpen befektetők vannak, akik nem nagyon szoktak ugrálni.
Csak a tárgyilagosság kedveért: ti mondtátok most a 200-at. Én csak arra kérdeztem rá, hogy egészséges-e 12db kötés összesen 1,32 MHUF értékben, amikor a legsötétebb időben is ennél több volt egy nap.
CIGPANNONIA kitartók