A Cece nem szarozik 1-2 forinton.Záróban kikapja azt a mennyiséget,amire szüksége van.Olyankor szoktak nagy átrendeződések lenni + vagy - irányba.Attól függően,hogy ki,vagy be kerül egy részvény.
Nem zárhatjuk ki, h vette a CECE az tény, viszont azt kétlem, hogy a 178K meglenne már. Jómagam is bővítettem a pakkom rendesen, ahogy írtam is aznap, és szerintem sokan voltak még így. Annyira üres a könyv eladói oldalon, h most is csak az fog tudni venni ilyen alacsony árakon aki nem szarakodik, és áll be 1-2 Ft a kevés eladói mennyiség alá, ezen a szinten nem lesz már eladás nagy mennyiségben, butaság is volna
A CECE megvette szerdán (és volt aki szabadulni akart és vagy tudta, hogy 309 környékén ott a CECE, vagy szerencséje volt, vagy egy strómanjuk 'átadta'), kb. annyi volt a fogalom, amennyi nekik kellett és az árfolyam is. Szóval, mint írtam is a CECE túl van rajta szerintem.
Igen egyetértek! A vevőket sem értem, miért várják meg a hétfői kereskedési napot, a CECE indexbe kerülés kapcsán talán ez most nem lesz célravezető. Csalóka volt a rendhagyó kedd, szerdai árfolyam, de ez most is nagyon alacsony ár, MÉG.
Igen! Egyértelműen bizonyítva van, hogy egy rendhagyó borítás tanúi voltunk kedden és szerdán. Egyszerűen egy nagyobb részvényesnek szüksége volt a pénzre, esetleg valaki a károgásával elbizonytalanította, miközben semmi sem változott a CIG körül. A TA alapon látottakat ennek fényében értelmezzük szvsz
:) Ez teljesen így van, ha lenne valami ütős, akkor forgalommal le vagy fel. A TA, mint írtam is (a grafikonokat torzítja , a levesadalékok az 500 db 1-2 Ft-al lejjebb/feljebbi vétel/eladással), semmi forgalommal torzítás lesz. Ezt sajnos ők sem látják, csak rámennek a napi csontlevesre és igazából ők is vesztenek vele, csak ezt nem látják a korlátozott agyukkal. Szóval, ha van valami olyan grafikon, ami a forgalommal is kalkulál, inkább azt használd ! :)
CIGPANNONIA kitartók