Én úgy gondolom, hogy ilyen lehetőségek még nem voltak. - a biztosítási szektor fellendülőben van, 1. életbiztik a covid miatt, 2.Egészségbiztosításokrol is egyre többet beszélnek. - most dolgozzák ki az új portfoliot, üzleti tervet - tudtommal - állami kapcsolatok miatti hátszél, ami lehet negativ csengésű is, de hozhat és már hoz is a konyhára rendesen - nagybankos kapcsolatbol is lehet valami több nem jut eszembe, ennek ellenére bármi lehet.. ki is talicskázhatják a hasznot, de ha elég nagy a részesedésük, akkor talán nem lesz erre szükségük.
Zsömi, csak a rend kedvéért: az alakzat 2011 tavasza óta alakul, hiszen az alakzat felső élét alakító vonal egészen a kezdetekig, a 950-es árfolyamig húzható. Éppen ezért kérdés nekem, hogy milyen körülmény hatására tudjuk átvinni az immáron 10 éves, folyamatosan eső trendvonalat?!
Ne haragudj de rendkívül unalmas már a károgásod, gondolom a mínuszok számából világos vagyis remélem. Te 200 -at irogatsz miközben a borítását követően egyértelmű FEL irányt látunk, de ezt is cáfolni fogod, nyilván. 320 -ról pár ezerrel visszaborították szándékosan, mert venni szertnének még, véletlenül... a Közgyűlési hirdetményt is elhalasztották, várhatóan már abból kiderül egy két pozitív dolog ami emelni fogja az árfolyamat, szerintem
Nem értem.A Cecenek nem a mai nap volt az utolsó nap a vételre? A Bux és Bumix átsúlyozás miatt nagy fogalom volt a záróban a Mol.OTP ,Ricsi Opus valamint az Alteo és a Masterplast részvényekben. Nálunk is ilyennek kellett volna lenni a Cece miatt. Valamint a közgyűlési előterjesztést is eltolták egy héttel.Lehet,hogy még várunk valamire,mert az árfolyamot sem akarják elengedni.Minden esetre a jövő hétérdekes lesz szerintem.
Mindig ugyanez a nóta, vissza 1-2 ezer darabbal, természetesen szándékosan. A legrosszabb az egészben, h 100-adszor is van aki beveszi és eldobja a pakkocskáját, miközben kis türelemmel sokkal jobban járhatna. Szerintem is kövhéten erős FEL
CIGPANNONIA kitartók