Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Az a kotveny kulfoldre megy es nem gombokert lehet abba belenyulni. Kisbufinek a min. mennyiseg altalaban 50K a masodpiacon. 2008-ban massziv ketszamjegyu hozammal lehet beleulni a hosszu papirokba, a gorbe egyelore inverz, meg kell varni meg fordul a trend, bar ilyen inflacios kornyezetben nehez lesz…
Követem is a kötvényeket, szeretnék "csúcsközelben" venni valamennyit, de ezt egyre nehezebb lesz megérezni. Meg azért pici rizikóérzete is kezd lenni, bár a 2008-as szint még nincs közel.
Nem egy véleményt hallani, hogy tényleg volt fogadókészség az "ellenzék bevisz minket a háborúba" dumára. Személyesen is ismerek olyat, aki azt mondta, hogy befogott orral emiatt szavaz Orbánra. Persze fogalmam sincs ez összességében mennyi extra szavazatott hozhatott.
Mennyi család vehetett fel hitelt az elmúlt 1 évben, szerintetek? Finanszírozandó a gazdaságösztönző építőipari boom-ot? Ja meg a baráti körök válságkezelés közbeni tovább gazdagodását!
Azért elég perverz, hogy most húzták be a legnagyobb győzelmüket vasárnap! Tényleg nem tudom elhinni! Idő kell ezt feldolgozni! Persze sokan még csak majd napok, hetek múlva fognak felocsudni, és a fejüket fogni!
Igen, sokan vívódnak. Én is. Aztán arra jutunk, hogy rövid az élet, ráadásul én a kenyerem javát már el is fogyasztottam. Nagyon szomorú vagyok a fiatalokért, a gyerekeinkért, és a következő generációkért. Az ő jövőjüket veszik el igazán, és azt hogy itt élhessenek majd ebben a hazában. Erről írtam már itt sokat régebben is. Ez a legnagyobb bűne a fidesznek. Sok fiatal állt most az ellenzék mellé, csalódniuk kellett, és türelmetlenek várni újabb 4 évet. Huszonéves fiatalok, képzettek, nyelvtudással. Ausztria pedig itt van a szomszédban. Az osztrákok/németek nagyon jól járnak ezzel a helyzettel. Csábítaniuk sem kell, a rendszer maga löki őket a karjukba.
Ez a lenyeg: Kedves nézőim, véget ért a turném, nagyon köszönöm mindenkinek, aki az élő előadásokra ellátogatott, nagyszerű esték voltak! Köszönöm a szervezőknek, előzenekaraimnak, az adminnak, a sofőröknek, a műszaknak, a stábnak! Most új műsor, esetleg új könyv reményében már megint Szibériá... illetve alkotói szabadságra vonulok. Mikor, ha nem most? Érzésem szerint a szép, lassú putyinizáció legfinomabb fogásai egyre nagyobb adagokban érkeznek majd: mérnökien legyártott újabb és újabb ellenségképek, sebészi pontosságú gyűlöletkampányok díszzsebkendős, gejl influencerek meg egyéb biorobotok előadásában. A maradék sajtó szuttyongatása. Sikerpropaganda. Szépen csomagolt hazugságok. Saját, ámde szerény tehetségű emberek kitömése pénzzel, paripával. Humortalan cinizmus. Agyrémek. Megélhetési hergelöncök. Polgári szalonnáculás. Csipkés, nagy összeesküvéselméletek hímzése a néplélekre: Belorusz-light, öröm lesz nézni. Mindeközben, ahogy szokta, a „baloldal” „megújul”. Feriék betipegnek N. Sándor próféta tévéjébe, míg beengedik őket, a rendszernek órái lesznek hátra, még évekig. A NER működését bemutattam a színpadon, nagyrészt a populizmusról szól a Mulat a Manézs. Ahogy a Ruszkik, haza, család című bagatellemben jeleztem, ezt már nem érzem elég nagy kihívásnak. Az úgynevezett ellenzék is megérne egy fekete humormisét, de azt már az előtt unom, hogy elkezdeném. Hogy mivel folytatom, még számomra is meglepetés, ezért (is) szép ez a szakma. Akárhogy is, a humorunkat nem tudják kiszervezni alapítványokba, kis türelmet kérek, jókat fogunk röhögni! A viszontlátásra! Bödőcs Tibor ____________Fotó: Wertán Botond
"Ahhoz hogy változás legyen, bele kell tolni éveket egy új politikai csoportosulás létrehozására. Ha tovább akarsz lépni, ráadásul rengeteg pénz kell hozzá." Sokan sokat tettek már bele az elmúlt 12 évben, minden tisztelet érte, akárki akármit mond rájuk. Mi lett a jutalmuk? OV gyakorlatilag nyilvánosan kiröhögte őket, és velük röhögött a választók nagy része is. Ünnepel a nép széles tömege. Viktor szerint rossz befektetés volt abba pénzt ölni, hogy leváltsuk őket. Pusztán gazdasági alapon nehéz ezzel vitatkozni, sajnos.
Backtest és ami mögötte van