Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Hideg, szél, aszály. Minden is a barack ellen van. Nincs kétségem, virágzás körül is fog még fagyni. Kíváncsiságból megnéztem már a 30 napos csapadékösszeget: hát, ez nem sok semmit ért. Na de sebaj, nyugodt vagyok, mert olvastam a cikket, amelyiket Andy linkelt. Majd kiszervezik a mezőgazdaságot, mi meg kaszáljuk a parlagfüvet, mert csak az fog itt megélni. :)
Minden alapot elvertek az elmult 2 hetben, ez alol nyilvan a Zsiday alap sem volt kivetel. Tovabbra is az a velemenyem, azert egy tobb tiz milliardos vagyonnal kereskedni, picit “macerasabb”, mint venni 3 konti OTP longot. Ezzel nem felmenteni szeretnem, de o a sajat sztorijat koveti, nem indexet, azokat pedig lehetetlen volt az elmult 4-5 evben megverni.
Azt nem tudom…azt azonban tapasztalom, hogy az itthon habzo szajjal bolsizok, hangos tapssal eljenzik a keleti, netto kommunizmust. Mert ugye azt is tudjuk draga barataim, hogy az oroszokkal nem lehet titkos szerzodest kotni…
Vagy lehet én vagyok az, és kiderül, hogy rosszul tudtam, és az a "kis" orosz megszállásunk nem harapás volt, csak nyalogatott, meg melegített a macika? Valamiféle különleges békefenntartó (katonai) művelet?
Backtest és ami mögötte van