Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Egyébként nem lesz egyszerű legyűrni az inflációt. Mindenki álláspontját megérte. Azt is, hogy az emberek elégedetlenek a bérükkel és érzik, hogy egyre kevesebbet ér a fizetésük. Én is érzem, járok boltba...de ha tovább emelgetünk és nem konszolidáljuk a gazdaságot, akkor egy ördögi körbe fogunk kerülni...csak határozott és fájdalmas lépéssel lehet ebből kitörni. De minép radikálisabb a reform, annál gyorsabb lesz a helyreállás...
Az is teljesen nonszensz volt, mert akkor egy középosztálybeli már büntetve volt a magasabb kulccsal, de a mostani helyzet sem jó, hogy folyik ki a pénz a költségvetésből és folyamatosan táplálja az inflációt...ezt csak a tényleges bértömeg kiáramlásának megállításával lehet gyorsan legyűrni egyik évről a másikra...
Igor Kirilov tábornok, az orosz haderő sugárzás-, vegy- és biológiai védelmi parancsnoka szerint az amerikaiak olyan biológiai ágens előállíátásn dolgozta, amely képes szelektíven célba venni különböző etnikai csoportokat, "különösen a szlávokat". Ezek alapján Szergej Lavrov orosz külügyminiszter már magyarázatot követelt az Egyesült Államoktól az antalayai sajtótájékoztatóján. (Via MTI)
Nem hiszem, hogy a norveg, dan, sved, finn vagy gorog delikvens ide jarna tankolni… Szereti mostanaban a portfolio a hatasvadasz cikkeket…a Part csak jot tesz nepevel, nem kell ez a hangulatkeltes!
Szia! Valószínűleg nem alkalmazott vagy, de lehet, hogy tévedek. A lényeg, hogy én még nagyon is emlékszem a többkulcsos adóra, amikor már a brutálisan magas második kulccsal adózott egy átlagosnál alacsonyabb alkalmazotti bér is. Mindeközben a minimálbérre (se) bejelentett emberkék hihetetlenül jól éltek. Ez jönne vissza a többkulcsos adóval, mert így tudnának ezzel nagy adóbevételre szert tenni. Lehet populista vagy divatosan szólva unortodox vagyok, de javaslom lölö és a többi ner lovag törvénytelenül összelopott vagyonának elkobzását. Egyből megoldódna egy sor költségvetési probléma.
Nem biztos, most is valami veszélyhelyzeti kormányzás van, ilyenkor sok mindent lehet. Más kérdés, h szlovákiai magyarjaink, vagy a romániaiak beleértettek-e a dologba, mert ugye annak is van némi bukéja, ha igen, meg annak is, ha nem. Arról nem beszélve, hogy lazán megkerülhető, lenne egy másodlagos piaca a cuccnak, és jónapot...
Már azt sem kellett volna, meg a minimálbért sem szabadott volna emelni. Ezek csak olaj volt a tűzre. Helyette a minimálbér erejéig mindenkinek adómentessé kellett volna tenni a jövedelmet és emellett bevezetni egy magasabb SZJA kulcsot...én még most is ezt csinálnám...égető szükség lenne SZJA emelésre, mert máshonnan nem lehet úgy pénzt beszedni, hogy fékezzük az inflációt is egyben...mit emeljünk, a 27% áfát!? vagy a multi különadót, ami végül beépül az árakba?...szerintem most a legbölcsebb dolog egy 2. szja kulcs bevezetése lenne egy jelentősebb költségvetési kiadás lefaragás mellett...
Backtest és ami mögötte van