A lenyeg itt nincs mit felbeszelni ez nem salata reszveny. Nekem tuti infoim nincsenek max amiket az interneten talalok kozlemenyeket es cikkeket. Igen en hiszek ebben a cegcsoportban.
Mester! Értem én, hogy tréfálkozol itt de bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű!? :-) Nem Te voltál véletlenül aki a Nordban 1000%-ig biztos, tuti infókkal rendelkeztél és felolvastad a büfiknek a feldumálók és feléneklők lexikonjának mind a 26 kötetét!? Ráadásul visszafelé is! :-) Feldumáló, Feléneklő! és Beültető! :-) és akkor EST csillagról még nem is beszéltem. Értsd meg kérlek, hogy nem mindenki lehet olyan értékalapú befektető mint te, nekünk halandóknak a "lufik" is megfelelnek:-)
Nyakunkon a hétfő így itt az ideje, hogy felenékeljük ! a következő dalt a lemezre :-) Ne foglalkozz a vádaskodókkal, annak ellenére sem, hogy valóban nagyon pörögsz :-) Te tudod a legjobban, hogy nem szoktam irreálisan magas célárakkal dobálózni felelőtlenül (Sőt! általában túl konzervatív vagyok ezen a területen ) és most sem fogok szakítani a hagyományaimmal. Amennyiben figyelembe vesszük a fundát, növekedési potenciált, osztalékot, részvény darabszámot , stb akkor nálam 1 ojró körüli a célár középtávon. Terrmészetesen a részvény darabszám még növekedhet de ez nem részvény nyomda mint ....... tudjuk mikre gondolok. Kötvény kibocssátás IS lesz mint a Wallis másik tőzsdei cégénél az ALTEO-nál. Itt lehet olvasni róla akit érdekel és eddig nem tudott róla: https://alteo.hu/befektetoknek/kotveny/ Ezeket a kötvényeket mindig túljegyzik a magán de legfőképpen az intézményi befektetők. Miért? Mert biztosak abban, hogy kamatostul a pénzükhöz jutnak mivel egy extrém tőkeerős vállalatcsoport áll a Wallis tőzsdei cégei mögött. Nem egy E-star történet nah...Pénteki kereskedésnél többször ráadtak a felső limiten várakozókra amit percek alatt "kihevert" a papír és ismét jött a sorban állás. Természetesen a forgalom egy részét a napizók tették ki de akik 155 forint felett vették azok többsége már ne napizni vette. Megjelent egy "kis" friss pénz a papírban, a nagyobb halak is színre lépték kis csúszásban ugyan de még nem megkésve :-) Feladat: Leszúrásokat megvenni oszt tartani. Örök igazság, hogy minél több papír van nálunk annál kevesebb van másnál(feldumálók lexinkonja 12. kötet:-). és, az olcsó papírok gyorsan fogynak" (középhaladó szint, 22. kötet:-) Úgy mint egy kapós koncert vagy foci meccs esetében. Aki nem vesz időben jegyet az foghatja a fejét bánatosan...utána kénytelen fénypénzért jegyet venni a "feketepiacon!":-)
Tényleg van benne ráció. Szerintem ha a többi érdekeltség is tőzsdére jön, azt másik cégben teszik meg. Jól mutatna autowallis, ingatlanwallis (propertywallis). Különálló csoportként. Elkülönítve, akár szit előnyöket kihasználva
A heten 220ft-250ft es ott varok majd visszatesztet. Meglatjuk a fiuk melyik kottabol jatszanak majd. Kesobbiekben 250ft felett lesz erdekes a tortenet. Hangsulyozom tegnap nagyon sok infot begyujtottem. Megneztem Wing gyorsjelenteseit is mert kozvetett modon erdekes lehet. Ez egy cegcsoport es jo tisztaban lenni a vagyonelemekkel es a mogottuk allo toke nagysagaval. Optimista vagyok es befekteteskent kezelem az itt elhelyezett penzem. A hozzaszolasaimban leirtakat pedig szakmai alapon hozom es hiszek ebben a tortenetben. Par honap mulva meglatjuk jol dontottem vagy sem.
AutoWallis