Szerintem nyitoban vagy utána 10 percen belül felső limit aztánbegy csúnya visszaöntés réstöltésre, aztán kis fel, 170ig utána újabb le, mínuszba, 150ig nax 145, aztán több hullámban fel, és 3tol felső limit közelében vagy ott kiütve
egyidejűleg a zártkörű tőkeemelésben résztvevő személyek nem kívánnak a Tpt. szerintinyilvános értékesítésre vonatkozó ajánlatot tenni a bevezetendő törzsrészvényekre, így azokvonatkozásában nem kívánnak eladási megbízást adni.Ennek megfelelően a Nem Tőzsdei Részvények BÉT-re való bevezetése technikai jellegű.
Ebből a múlt héten elfogyott 8millió, van még 7 millió papír az meg holnap elfogy, és utána már csak azt lehet megvenni amit realizálnak, szóval érdekes, és érdekesen alakulhat:)
Biztos lesz,szerintem egesz heten,izgalmas napok jonnek. Gondolkodtam mar azon,hogy nem is kellene kovetnem, max 3 honap mulva ranezek majd. Persze ez nalam kivitelezhetetlen :-)
Egész hétvégén fostad a szót, betanultad rendesen a feldumalas.doc-t :D Az hogy hétvégén is legyen minden nap 100 hozzászólás, az a régi Opusos időket idézi fel nekem, ott is ez ment, ha kell ha nem írtak a fő feldumálók :D
AutoWallis