Remélem, mert az figyelemfelhívó mindig. Tudom, hogy sokan nem értenek velem egyet, de alulértékelt a papír jelenleg. Sorban lesznek események, névváltozás, aprózás, prémium, előző évi eredmények. Ez mind felhajthatja az árfolyamot, talán a split a megosztó. Én várok split után egy duplázást nyárra
Meglatjuk,ha nagyobb befektetok is erkeznek akkor lehet benne egy szep emelkedes. Azert lesz rv mennyiseg boven 270millio db. Nem tudom ebbol mennyi lesz a kozkez. Aki tudja irja meg. Koszi.
Egy korábbi közlemény szerint a régi rv-ekből: Müllner Zsolt 2018. december 17. napján 153.445 darab a Társaság által kibocsátott „C” sorozatú törzsrészvénnyel rendelkezik. Antal Péter 2018. december 17. napján közvetlenül 293.854 darab, közvetve pedig az ANTONYInvest Korlátolt Felelősségű Társaságon keresztül 294.089 darab a Társaság által kibocsátott „C” sorozatú törzsrészvénnyel rendelkezik. Andrew Prest 2018. december 17. napján 2.014.224 darab a Társaság által kibocsátott „C” sorozatú törzsrészvénnyel rendelkezik. Székely Gábor 2018. december 17. napján 14.000 darab a Társaság által kibocsátott „C” sorozatú törzsrészvénnyel rendelkezik. A 2018. december 17-i közgyűlés jegyzőkönyve szerint összesen 33.832.675 darab dematerializált részvényt (ebben benne vannak a fenti "C" sorozatú rv-ek is) fognak split révén átalakítani. Az Autowallis 2019. január 26-i tájékoztatója szerint az összes (azaz A, B és C sorozatú) rv 83,07%-a közvetett v. közvetlen módon Veres Tibor tulajdonában van.
kérdés, hogy Veres Tiboron kívül a többiek hová számítanak: közkéz v. nem? a kb. 8,7% az ismeretlen tulajdonban lévő rv-hányad, és akkor, ha jól számoltam és semmi nem kerülte el a figyelmemet... mit gondoltok, ez így rendben van?
AutoWallis