A jovo het vizvalaszto lesz a folytatast illetoen. Szerdan mar latni fogjuk,hogy milyen ero lesz Valikaban. Tartom tovabbra is,hogy ez nem 1xx vagy 2xx arfolyamu reszveny lesz. Nagyon a tortenet elejen jarunk.
Nos átlag 3 napos rallyk szoktak lenni, utána jön a korrekció. 4ig-nél 3 nap up 3 nap pihi 3 nap up kb ez volt a recept. Ott 1 hónap alatt (Október- November) meg lett csinálva a 3x. Holnapra 1milliárd feletti forgalmat és emelkedést várok. Ha lesz leszúrás azt meg kell venni. Nyitóban lehet rémisztés, kíváncsian várom a holnapi napot! Good Luck mindenkinek.
27millio db -25% ami naluk van=20millio darab ebbol meg vonjuk le azt a mennyiseget amit befektetok tartanak. Szoval jo ha kereskedesben van kb 15millio darab.
Már kezd elegem lenni.... értsétek már meg, hogy technikai jellegű. Valójában nem kerül a piacra a 243 millió db. Marad a 27 millió, ami meg iszonyatosan kevés, ezért fog tovább emelkedni, alacsony a közkéz
Ez nem Nordtelekom de en befejeztem a Csabanak adott tovabbi infok kozleset mert nem latom ertelmet bemasolni. Mindenki azt gondol amit akar es oda rakja a penzet ahova szeretne.
Igazad is van! El is ajándékozom a lexikonokat mert egyrészt már fejemben az egész, másrészt ez a papír eladja saját magát :-) Egy ideig csak akkor fogok ide írni ha tényleg valami fontos közlendőm van(vége a szófosásnak :-) mert a papírban és a fórumban is számítok némi "csapkodásra". Inkább a kicsit nyugisabb read only üzemmódot választom. Öregszem nah... sajnos nem vagyok már kétéves :-)
Elvileg abból nem teritenek. A mostani 30 millióból 25% szintén az övék. Igy a 270 millióból durván 245 millió nem fog piacra kerülni. Legalább is 70%ig 5%onként kell jelenteni. Ha lemennének 70% alá az gáz mert utána 50%ig nem kell jelenteni. Lenne 20%pontnyi mozgásuk, játékterük mint a nordtelekomnál a beltávnak.
Meg mindig nem erted,hogy az a tulajdonosoknal marad. Egyelore a piacra azokbol semmi nem kerul. Most a kisreszvenyesi tulajdonosi szam emelese a fontos. A reszveny arazasanak az elejen jarunk. Kesobbiekben majd az intezmenyibefefektetok jonnek.
Most jelenleg ebből a papírból a BÉT-en van 27.147.520 db ez még ok. De febr.7.-én jön hozzá :A részvényfelosztás cégbírósági bejegyzését követően a Kibocsátó kezdeményezte a Nem Tőzsdei Részvények, azaz részvényfelosztást követően a 243.113.880 darab, HU0000164512 ISIN azonosítójú, 12,5,- Ft névértékű, névre szóló, dematerializált módon előállított törzsrészvények bevezetését a BÉT-re. 243 millió darab plusz ha rá jön a 27 millió darab,amit lehet nem kell hozzá adni. De már maga a 243 millió szerintem az nem kevés darabszám. Itt az egész BÉT jól fel lett hígítva,sok új cég több 100 milliós darabszámokkal! 27 millió darabbal jó lenne lehetne 10 ezer felett,de így lehet inkább kívülről nézem. Megvárom a 7.ét hogy a papírral mi történik mert az nem kevés darabszám lesz amit ide hoznak.
AutoWallis