Veres azt hangsúlyozta, hogy a Graboplast egy magyar vállalat, magyar döntéshozókkal, amelybe a Wallis már 21 milliárd forintot fektetett be. Van itt penz es meg tobb penz :-)
Ezt neked illet volna idézni de ha megbocsátsz nekem akkor helyetted :-) "Bár a Wallis Rt.-t, mint Bajnai Gordon egykori munkahelyét a jobboldalon negatív felhanggal szokták emlegetni, a Wallis-csoport eddig minden kormányzat alatt rendkívül sikeresen működött." A hangsúly a "minden kormányzat alatt rendkívül sikeresen működött" szösszeneten van. Természetesen nem akarom elvenni a munkádat mert sem migráns(még lehetek) sem robot nem vagyok :-)
Ez egy rohadt nagy durranás lesz. Jó a részesének lenni. Itt sokakhoz képest kis pakkal vagyok jelen, de magamhoz képest naggyal, a portfólióm 60 %-val. Nagyon bízok a cégben
Prémium, BUX, osztalékSzámítunk az Önök tőkéjére, nagyon nehéz lesz majd ellenállni annak, hogy kinyissák a zsebeiket a részvények megvásárlásához – mondta el a vezérigazgató a konferencián részt vevő intézményi befektetőknek. Növekedést és osztalékfizetést egyaránt ígérnek, a tőzsdei Prémium kategória után a BUX indexbe is szeretnének bekerülni. Sőt, tőkepiaci javaslatokat is szeretnének tenni a tőkepiac támogatása érdekében.
https://privatbankar.hu/reszveny/zseb-nem-marad-csukva-a-wallis-reszvenyei-elott-321651 Vonzo celpont lesz az ertekpapir.Milyen igaz. Hosszú távon részvény– és kötvénykibocsátásban is gondolkodik a Wallis-csoport, amely terjeszkedése fontos állomásának tekinti a tőzsdét. Növekedést és osztalékot is ígér a befektetőknek, azt mondja, vonzó célpont lesz az értékpapír.
Hangsulyozom tisztaban vagyok vele,hogy nem csak felfele lesz az irany.Mert meglesz ez jatszva lefele is viszont a cel egyertelmu. Az is egyertelmu,hogy ez nem 1xx ft kategoria es 2 honapon belul pedig premium.
AutoWallis