kérdés, hogy Veres Tiboron kívül a többiek hová számítanak: közkéz v. nem? a kb. 8,7% az ismeretlen tulajdonban lévő rv-hányad, és akkor, ha jól számoltam és semmi nem kerülte el a figyelmemet... mit gondoltok, ez így rendben van?
Egy korábbi közlemény szerint a régi rv-ekből: Müllner Zsolt 2018. december 17. napján 153.445 darab a Társaság által kibocsátott „C” sorozatú törzsrészvénnyel rendelkezik. Antal Péter 2018. december 17. napján közvetlenül 293.854 darab, közvetve pedig az ANTONYInvest Korlátolt Felelősségű Társaságon keresztül 294.089 darab a Társaság által kibocsátott „C” sorozatú törzsrészvénnyel rendelkezik. Andrew Prest 2018. december 17. napján 2.014.224 darab a Társaság által kibocsátott „C” sorozatú törzsrészvénnyel rendelkezik. Székely Gábor 2018. december 17. napján 14.000 darab a Társaság által kibocsátott „C” sorozatú törzsrészvénnyel rendelkezik. A 2018. december 17-i közgyűlés jegyzőkönyve szerint összesen 33.832.675 darab dematerializált részvényt (ebben benne vannak a fenti "C" sorozatú rv-ek is) fognak split révén átalakítani. Az Autowallis 2019. január 26-i tájékoztatója szerint az összes (azaz A, B és C sorozatú) rv 83,07%-a közvetett v. közvetlen módon Veres Tibor tulajdonában van.
Meglatjuk,ha nagyobb befektetok is erkeznek akkor lehet benne egy szep emelkedes. Azert lesz rv mennyiseg boven 270millio db. Nem tudom ebbol mennyi lesz a kozkez. Aki tudja irja meg. Koszi.
Remélem, mert az figyelemfelhívó mindig. Tudom, hogy sokan nem értenek velem egyet, de alulértékelt a papír jelenleg. Sorban lesznek események, névváltozás, aprózás, prémium, előző évi eredmények. Ez mind felhajthatja az árfolyamot, talán a split a megosztó. Én várok split után egy duplázást nyárra
AutoWallis