Kovetkezo 2 honapon belul erre valaszt kapunk,mert a piac szepen be fogja arazni a reszvenyt.Majd amikor jonnek a hirek,hogy ismert intezmenyi befektetok beszalltak na utana indul ismet egy rally.
Igen en is szamolgattam es miert ne lehetne realis egy ilyen cegcsoportot amire felepitenek,ugyfelkor kiepitese+piacok stb......szerintem ezt mi nem tudjuk bearazni de 100mrd + siman benne lehet.
megnéztem a számokat, elvileg a 270 millióból 246 millió lesz a wallis és barátainál. kérdés hogy valóban túl akarják-e húzni? durván 25 millió a közkéz.
Az Alteo különálló cég, annak indulását segítették, illetve induláskor szereztek benne jelentős részt. Szvsz az Alteo külön pályán fog mozogni, nem kerül ide beolvasztásra.
Lalee mar csak az investing.com oldalon kellene elintezni,hogy vegyek fel a listara az AutoWallis-t. Aztan lehet kovetni es chartokat kesziteni stb......
Ebből pont a lényeg hiányzik. Az h technikai jellegű zárt körű és nem a közkézhez kerülő! Itt minden tervszerűen fog menni. Nekünk itt tényleg csak mozi van. Semmit sem mi fogunk eldönteni. Leginkább az árat nem!Még a ki be ugri is elgondolkodtató. Mert könnyen előfordulhat h csak magasabban tudsz majd visszaszállni.
AutoWallis