Jó kis grafikon.....ezt még nem láttam....nagyon beszédes:)))
Az ezüstöt is szeretem én is.....sőt azzal kezdtem a kereskedést.
Csak a bányászok miatt nézem az aranyat.
Az ezüst valóban volatilisabb mint az arany, de az én szolgáltatómnál irreálisan magas a spread-je az aranyhoz képeset!
Nem értem pontosan miért, de így van.....:)))
Megkérdezhetem hogy foglalkozol-e mással is, vagy csak a tőzsdén kereskedsz?!
Persze ha nem gond h ilyet kérdezek,....megértem ha nem áll módodban v nem szeretnél válaszoni...:)))
Szimpla kiváncsiság.....részemről.
Szia!
Hát én csak arról tudok írni amit használok.
Ez a plus500 nekik van magyar nyelvű eléggé egyszerűen használható platformjuk. Ha beregisztrálsz korlátlan ideig használhatod a demó számlát.
Van egy másik az Admiral Market, nekik használom a demó számlájukat. Utóbbi előnye hogy éjszaka illikvid időben is lehet kereskedni dax vagy egyéb indexekkel, meg akár a magyar forinttal is.
Hátránya viszont hogy nincs túl sok instrumentum, pl. aranybányász részvények nekem nagyon hiányoznának....meg nem mindenből pl indexből sem lehet mini mennyiséget venni....és nagy tétellel kereskedni lehet, csak nem kezdőként....még én sem kereskedek élesben egy éve sem....
Ha ki akarod próbálni demón mindkettőt megteheted, utóbbi jó lessz arra h tudni fogod hol nyit reggel 8h-kor a másik platformon egy deviza pár, vagy egy index. Az arany az mindkettőn 0-24h ig megy....
A dax nevű fórumon, pont pénteken írtam részleteket a plus500-ról, ott esetleg utánna tudsz olvasni......
De ha éles számlát szeretnél nyitni, akkor javaslom írd be ezt a kérdést szintén a dax fórumra és sok nálam tapasztaltabb tréder fog információval ellátni Téged
Nagyon segítőkészek és kedvesek a kezdőkkel....
Persze itt is lehet még a hétvégén kapsz további információt, ide is kedves emberek irogatnak....:)))
Csak az előbbi egy sokkal nagyobb forgalmú fórum
Ha az álltalam használtakkal kapcsolatban van kérdésed, akkor bármikor szivesen állok rendelkezésedre.
Sok sikert!
Üdv.
Kedves Emerald!
Engem is érdekelnek ezek a kereskedési lehetőségek. Tudnál nekem segíteni abban, hogy milyen céges platformon érdemes ezt elkezdeni?
Előre is köszönöm.
Na bocsi mindenkitől, mert hanyagoltam kicsit a fórumot....de a másik munkám meg a dax-al igen elfoglaltam magam. És végre sikeresen....5nap mind plusszos na ilyen nem fordult elő még velem...:))))
Akkor egy érdekes link: link
Itt több elemzőtől naponta akár 2x is van friss elemzés aranyra, de dax meg forex is....nekem tetszik, persze aki profi az elemez magának....
Ezen az oldalon pedig lassan lejár az előfizetésem, nem tökéletes az előrejelzése, de kitudja....ez is egy lehetőség link
Egymásra tettem a két párt és ellentétesen mozognak 1H-1D-én 1H lehet következtetni az irányokra ha azonos irányba mennek akkor valamelyik divergenciában van .Szóval ennyi a történet. 1hó22-től aJPY esett 4dodot a gold ment 50-et két vágás volt és ezt az irányt kivetítve jön az 1320---1370 ez nem stimmel nálam. 1360lenne a következő. Nem ezt használom csak érdekes.Nekem is jó lenne az 1320 célnak.szvsz
Pedig a jeneket ajánlanám, nagyon jó, én nagyon szerettem, pedig alapvetően nem devizás voltam.
Szép és nagy mozgás.
Ha elfogadod a tanácsom akkor kezd el nézegetni kötés nélkül.
Sokan szeretik.
usd-jpy.....ezt fejsd ki bővebben.....
mire számítasz? te hová várod ennél az árfolyamnál?
Sosem néztem ezt a valutapárt.....de engem érdekelne az elmélet....
Minden csak elmélet! A jövőbe senki se lát....persze kártyából simán....:)))
Szóval írjad csak az elméletet "aranyoskám" ra
Dollár erősödés tudom hogy aranyár gyengüléssel jár és ez most várható...viszont nézd meg ezt a tegnapi napot.....indexek nem biztos h befejezték a zuhanást.
Kínában ünnepelnek egy hétig nem vásárolnak....mármint a tőzsdén se csak szerdától....ki gondolta h ma meg up lessz?
Arany-Ezüst