Hétfőn nem gondolom, hogy meredeken felfelé indulna az árfolyam, de bármi lehetséges. Pár nap oldalazást várok és utána remélem újult erővel irány fel! Szépen fogta a 250 és tartja a 270-290 körüli sávot. A jövőbeni árfolyammozgást szerintem a féléves jelentés fogja befolyásolni, de előtte az irányból úgyis látni fogjuk. Én bizakodom, kívánok mindenkinek sok nyerőt!
Tavaly és az év elején rendkívül magas volt a kukorica és a búza ára, de májustól már kezd csökkenni egyre jobban. Talán hamarosan nyereséget hoznak, lehet a féléves jelentés számaiban.
😃 Jól látod, de ha akarnám se tudnám manipulálni! Kit? Két három olvasót itt, akikkel maximum a könyv két oldaláig jutnék, ami még veszteség lenne?! :)) Aztán jöhetne az új nicknév...? hmm Sajnos a jószándékú tévedés mindig benne van a pakliban, de nem is evvel van a gond, hanem sokan nem tudják értelmezni a feltett chartot, én meg nem tudok hozzá regényt írni! Erre csak azt tudom mondani, hogy az olyan meg se nézze, vagy ne vegye figyelembe a kereskedése során, ameddig nem látja át!
#32112-re kérhetek választ? "Mennyi lehet az a maradék? Kb.3 hete írtad, hogy még pár 100k darabot össze akarnak még szedni, amikor voltak is 4-800k db-os napok is."
Appeninn real