Ha az OPI kifullad, akkor megfuttatják még a lapuló kispapírokat, gyakorlatilag ez friss pénz a magyar tőzsdére, és biztos, hogy keresni fogja a helyét, szerintem most kb. bármibe bele lehet tenni, ami alulértékeltnek tűnik, minden emelkedni fog, de talán a kis kapitalizációjú., könnyen mozgathatók lemaradók (pl. Akko), vagy opihoz hasonló spekulatívok lehetnek a nyerők (pl. Delta), esetleg a NER közeli rokon (pl. 4IG)
Amúgy szerintem ez nem szükségszerű. Szerintem millió forintos kérdés most az (és erre próbálok rájönni egy ideje), hogy ha az Opus kifullad, akkor hova viszik a pénzt a belőle kiszállók. Mert szerintem az a pénz marad a BÉT-en és túllát a bluekon. Egyelőre korlátozott siker az Api, de ez az egyik amire látok esélyt. (Valszeg nem egy az egyben fog érkezni valahova,de szerintem ez is benne lehet pl az Autowallis, Waberers, Masterplast és a bluek mellett. Ezek közül a midcapek árfolyamára lehet hatással a megérkező pénz. A Covid alatt is így volt: ment valami nagyot, majd egy-két részvény a kiszállók farvizén emelkedett.)
Appeninn real