Szerintem csak úgy passzióból nem frissítgetik, csak ha muszáj. -- Én is kíváncsi vagyok, hogy ez érint-e majd minket, és van-e közzé a nyomott árhoz: ÉRTÉKPAPÍRALAP ALPROGRAM A program célja a tőzsdei likviditás fejlesztése a magyar részvénypiacba történő befektetés révén.AZ ALPROGRAMRÓL BŐVEBBENA Baross Gábor Tőkeprogram értékpapíralapokra fókuszáló alprogramja – a magyar részvénypiacba történő befektetés révén – a tőzsdei likviditás fejlesztésére irányul. Mivel a részt vevő alapkezelők a tőkefinanszírozást magyar székhelyű kibocsátó által Magyarországon kibocsátott vállalati kötvények vagy részvények megszerzésére fordíthatják, az vonzóbbá teheti a Budapesti Értéktőzsdét a magyarországi kibocsátók számára.Befektetés mértékeMinimum 1,5 milliárd forint értékpapíralaponként, maximum 5 milliárd forint alapkezelőnként https://nth.hu/ertekpapiralap-alprogram
most biztos friss lesz,de a kolléga szerintem arra lett volna kíváncsi,hogy ha múlt héten bement volna vagy két hét múlva menne be megnézni akkor mikorit láthatná. kizárt,hogy csak ilyenkor lenne náluk friss.
"A részvénykönyv tartalmának megállapítása céljából a Társaság a KELER Zrt-től tulajdonosi megfeleltetést kér, a tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja – a Társaság Alapszabályának megfelelően –2023. év április hónap 11. napja."
Nem értem a spekákat...itt 200-300 millióval elég jól el lehetne játszadozni és pénzt is lehetne keresni rendesen...fura, hogy nem gyógyult rá egy speka se...
400 felett.Nem számoltam ki. (Randomnál ki lehetett volna számolni, az Ersténél meg nem is tudom honnét vegyem az adatokat hozzá.Szarházi banda.Kötéslistájuk sincs.Kell hozzá venni egy asztali számítógépet!)
Appeninn real