Na ez a gond, hogy 628-on is "drága" a vétel. A pár db-os záró meg nem izgat, illetve csak annyira, hogy a napi szar árfolyamú csekély mennyiségű kötésekre csak "hab a tortán".
Jó, de senkinek nem éri meg, beállni oda minden nap, amikor olcsóbban is veheti alatta! Ezek technikai jellegű kötések a végén. Nincs forgalom, akkor dolgozik a robot. Megfigyeltem többször, hogy záróban, ugyan oda köt pár darabot, ahol az utolsó kötés volt! Mi értelme ilyenkor! Semmi! A program megy, a BUX zárókat kalkulálják és a robi elszórja pár magját minden hová. Egyik héten lefelé köti, másik héten felfelé! Akkor persze nincs sírás! :)) Itt vagy évek óta és nem veszed észre amit kell! Valószínű, hogy forgalommal arányosan kötik a darabszámot a záróban! Volt egy időszak, amikor figyelgettem és az jött ki, hogy amikor esett napközben, akkor a végén, pár darabbal felkötötték. a zárót. Amikor emelkedett, akkor meg lekötötték! Lehetett belőle másnapra következtetni!
Ha jól emlékszem, azért lett 628, mert párszáz db-bal valaki beállt oda vevőnek.Ha nem tette volna, akkor még ennyi sem lett volna a záró, mert a vevők még lentebb voltak. 😟
Nem a Masterban! :) Az emelkedő trend itt van az App-ban!! Szerencsére! :) A Mastert azért emlegettem tegnap, csak példaként, hogy esett, esett és a végén derült ki, hogy miért! Addigra szépen eladták, mire bejelentették a rossz hírt! A ta meg mutatta közben az irányt lefelé. Nem csináltam célárat mostanában arra. Ami volt teljesült, csináltam pár kört benne és felejtős lett!
Appeninn Holding Nyrt.