Választások lesznek 2026-ban, kifogják szórni a lóvét. Onnan lehet majd tudni, hogy ez a cég milyen lábakon is áll, hogy mennyi osztalék lesz, illetve ha lesz-e. Ha nem lesz akkor szerintem brutál erős ha lesz akkor is de az már ad némi magyarázatot sok mindenre.
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a HU0000102132 - Appeninn Nyrt. Rendkívüli közgyűlést tart. A Közgyűlés időpontja: 2024. október 17., 14:00 óra A Közgyűlés helye: 1015 BudapestHattyú utca 14. VI. em. A Közgyűlés megtartásának módja: személyes megjelenéssel A Közgyűlés COAF száma: HU20240906018898
Szerintem bőven elégedettek lehetünk ezzel az árfolyammal. Ha itt megáll és oldalazik az már több mint jó, majd megindul szépen. Ha idén "csak" 680-on megáll már akkor is nagyon szép lesz, de továbbra is úgy vélem: 720-810 között lehet még akár idén is. Meglátjuk, vannak itt nagyobb szakértők. Kitartást mindenkinek!
Most azt akarod mondani, hogy ő hajtotta fel az árfolyamot? na ne...:))) Amúgy 506-nál belefulladt...😃 Életemben nem láttam, olyan szélkakakasos szarkavarást, amit csinált!
Appeninn Holding Nyrt.