Topiknyitó: Static 2024. 04. 06. 10:59

Appeninn Holding Nyrt.  

Minden, ami appeninn. Felbeszélők, lebeszélők, szakértők, fundások, traderek, befektetők, spekulánsok, zöldfülűek, trollok!, csalódottak, elégedettek, részvényesek, ex-részvényesek, wannabe részvényesek hozzászólásait várom. Egyetlen kitétel: ne nyomd non-stop fullba a kretént.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Labanc
Labanc 2024. 10. 28. 23:11
Előzmény: #1659  Labanc
(TA alatt magának a részvénynek a technikai képét értem, nem feltétlenül a te vagy mások elemzéseit)
Labanc
Labanc 2024. 10. 28. 23:04
Előzmény: #1658  farkasfu

Azt mondtam hogy ezekről már nem egyszer beszéltél az elemzéseid kommentálásához, azt egy szóval nem mondtam, hogy a chartodba raktad volna őket. Persze titkolhatod hogyan számolod, de amíg nem árulod el senkinek (nem muszáj nekem, ha nem akarod) itt a fórumban, akkor senki sem tudja megerősíteni vagy megcáfolni, hogy a céláraid mennyire megalapozottak... csak erre akartam felhívnia figyelmet.
Ezt a részvényt egyébként sokkal inkább funda miatt tartom, mintsem egy ilyen TA alapján.
farkasfu
farkasfu 2024. 10. 28. 22:54
Előzmény: #1657  Labanc
Látsz a charton választási, vagy SZIT indikátort? Nem ! Akkor miről beszélsz most? Nem beszélhetek  másról, csak a támaszokról! A charton semmi nincs módosítva a fundás behatások miatt! Szigorúan technikai elemekkel dolgozom! Persze az előbb mondtad, hogy nem tudod, nem fogod megtudni, hogyan számolom! Akkor mire fel a kekeckedés? 
Add el, ha nem bízol a részvényben! 
Labanc
Labanc 2024. 10. 28. 22:06
Előzmény: #1652  farkasfu

Mondod hogy csak a TA-val foglalkozol, ehhez képest pl. a SZIT-té válást (gondolom a "tavasz" is innen jön) vagy a választásokat rendszeresen elő szoktad hozni. Márpedig ilyen tényezők nincsenek a TA-ban, én legalábbis nem ismerek pl. SZIT nevű indikátort vagy formációt...
Azt értem, hogy benne volt korábban egy szűkülő háromszög (amiből kitört), meg látsz benne egy nem teljesen szabályos fülescsészét, de ha ezek ennél a papírnál valóban működnének, akkor 2 hónap alatt már rég feljebb kellene lennünk, mint 10-20 ft. Hogy mi alapján számolsz célárat, azt pedig valszeg sosem fogom megtudni, én is mondhatnám, hogy pl. az én év végi céláram meg 740 ft körül van...
Szerintem meg baj, hogy kiléptünk az emelkedő csatornából, illetve hogy szeptember vége óta a trend erőssége (ADX) fokozatosan csökken... de tény, hogy a 610-620 közötti támaszunk legalább még áll. Ez utóbbi miatt se inogtam még meg, de azért mindezek alapján nem árt az óvatosság...
Toka
Toka 2024. 10. 28. 21:56
Előzmény: #1655  farkasfu
Részben értek csak 1et.A funda az amikor elmész tankolni és teletöltesz...ha tele vagy mehetsz.Ha elmesz a presszoba és sok pénzed van es be akarsz rugni akkor be is tudsz es be is fogsz.Ez az igazi funda.Ha ures a zsebed akkor inkább be se menj vagy számolhatod mit ihatsz mennyiért ezva TA.
farkasfu
farkasfu 2024. 10. 28. 21:51
Előzmény: #1653  Törölt felhasználó
Részben értek csak egyet! Azért ennél a ta, jóval több!
 A ta, sokszor előre jelzi a fundát és sorolhatnám..:) A funda, meg lehet hazugság is, ha már itt tartunk.  
Az autódban az üzemanyag szintjelző, fedélzeti sz.gép is előre jelzi, hogy honnan tolhatod a járgányt és a múlt adataiból számolja a jövőt!!  Ha nem hiszel neki, akkor tolhatod...😃😃
Törölt felhasználó 2024. 10. 28. 21:43
Előzmény: #1650  Labanc
Igazi speka volumenre, pletyire, sok %-ra jelenik meg… XD van itt a Béten speka papir pl Multihome meg társai… azt fundával, sem k+f-el sem lehet indokolni, semmivel :)
Törölt felhasználó 2024. 10. 28. 21:39
Előzmény: #1650  Labanc
Egy befektető fő erénye a türelem, Farkasfu kollégának igaza van:) Te jó képességű okos fiú vagy!
Toka és Én fundásan közelítünk meg mindent első sorban, TA mehet a fenébe, ha fundamentális dolgok sérülnek és rosszak a kilátások azt a TA nem jelzi. Az egy valószínűségi kimenetelt jelez, a múltbéli adatokból próbál tanulságot levonni.
Nagyban tudja támogatni a kereskedést, de néha tévútra is tud vinni. A formációk kimenetelének valószínűségi kimeneteli százaléka van. TA alapon is létezik egy tolerancia sáv… (támasz szintek). Jelen esetben a fundamentális értékek: ok
Ta: Ok
Labanc pánik indexe: nem ok
farkasfu
farkasfu 2024. 10. 28. 21:27
Előzmény: #1647  Labanc
én csak a ta -val foglalkozom! 
A találgatások, pletykák stb, a funda része!  Feltettem egy hosszabb célárat, sőt kettőt. Valamint rövidebb hullámok céljait és ellenállását! Ezeknek a görbéjéből jöttek ki az időpontok, hol mikor kellene járni az árfolyamnak! Ezeket nem szabad konkrét időpontnak venni, mert fújhat a szél, ledőlhet a kémény és rálőhetnek Trumpra is! Szóval garancia nincs rájuk! Eddig tartotta az árfolyam a terv szerinti időpontot, nincs lekésve az idei cél! Mégis mit tehetnék még??????????? 
Aki nem bírja a streszt, az ne vegyen "speka" részvényt!  
Ezért nem szeretem a Sarvary féle felbeszéléseket, mert sok spekát bepaliznak vele, aztán sírás, dobálás, remegnek a kezek! 
 Nyugalom, a választás után, úgy is esni fog...:)
Toka
Toka 2024. 10. 28. 21:08
Előzmény: #1649  Törölt felhasználó
Amugy a sok pénzuket vmire el kell kolteniuk majd vmire, ugyhogyy hír is lesz majd..a penz mindig megkeresi a helyét😇
Labanc
Labanc 2024. 10. 28. 21:07
Előzmény: #1649  Törölt felhasználó

A spekák ilyen aprócska fejleményekre sajnos nem mozdulnak :/
Max majd tavasszal, amikor indulhat a spekizés az oszti mellett a várható féléves eredményre...
Törölt felhasználó 2024. 10. 28. 21:05
Bérleti díjak csont EUR alapú … nem elég fundás hír, hogy 404,6 az Euro? Ki lehet matekolni mennyit romlott az utóbbi időben a Ft és így mennyivel több a várt eredmény ;) 
Törölt felhasználó 2024. 10. 28. 21:01
Előzmény: #1645  Labanc
Én is nézegettem 620 alatt van kis feszkó… 590-ről ha nem pattan, akkor kereshetjük az alját. Dont pánik :)
Labanc
Labanc 2024. 10. 28. 20:55
Előzmény: #1646  farkasfu
Eddig valahányszor pattant, szinte mindig hír volt mögötte (akár olyan is, amelyről bennfentesek hamarabb értesültek mint a nyilvánosság). Most a pattanásnak adhatott volna az egy indokot, hogy az árfolyam a csatornában maradhasson... mégis elmaradt. Ennek fényében milyen fundás vagy TA-s fejlemény alapján vársz decemberig felpattanást 750 környékére? Tavaszig még csaknem fél év hátravan, a sok spekának ez még sok idő, márpedig ez egy spekapapír.
farkasfu
farkasfu 2024. 10. 28. 20:48
Előzmény: #1645  Labanc
Mert a lámpásban fortyogó olajnak nem kell több, csak egy szikra! :)
Az Appeninn  ilyen, egy szikra kell és kilő! 
Amúgy írtam, hogy nincs változás!  Semmi gond vele! Meg lett mondva, hogy van egy támasz zóna 610-620 környékén, ez felett nincs gond! Itt oldalaz szépen! 
A 600 meg lélektani határ/támasz! Többet nem tudok mondani! 
Terv szerint halad, egyre közelebb a tavasz!
Labanc
Labanc 2024. 10. 28. 20:21
Előzmény: #1644  farkasfu
Én ugyanazt látom a te chartodból mint a sajátomból... hogy ma kilépett a több hónapos emelkedő csatiból. TA alapján ezekből miért mégis azt szűröd le, hogy egy szikra és bumm?
farkasfu
farkasfu 2024. 10. 28. 20:11
Előzmény: #1642  Labanc
Nincs változás! 
Még nem csapott ki a láng a lámpásból, csak gőzölög az olaj a fülesben! 
Egy szikra és bumm! 🔥💨
App/D

https://ibb.co/xSL39yQ
Labanc
Labanc 2024. 10. 28. 19:56
Hová tűnt Farkasfű úr?
Labanc
Labanc 2024. 10. 28. 13:57
Farkasfű úrtól kérhetnék frissített chartot? Én TA alapján úgy látom itt újratervezés kell
koati
koati 2024. 10. 25. 12:47
Előzmény: #1639  farkasfu
Tiborcz-cal egyszer már szívtunk!(árfolyamban)

Topik gazda

Static
Static
4 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek