Nem tudok újat mondani, terv szerint halad! Türelem! Tele vagyunk már, türelmetlen speka vételekkel és dobálják, nem ismerik a rv-t! Az utolsó ellenállásnál voltunk az idei cél előtt, ahonnan lefordult. Ez így szokott lenni! Mutattam múltkor a chartot is, ~61.8%/660-nál van egy ellenállás, az utolsó nagyobb hullámé! Visszamegy a 38,2-ig nagyjából és újra emelkedik! A piros madár ellenállása már legyőzve 610-nél, tehát nem lenne több akadály már! Addig nincs gáz, ameddig felette vagyunk! Cél a kettő madár 120%-a, ahol húzódik két nagyobb, felsőbb célok ellenállása! A két ellenállás nem betonfal, "átlóghatunk" rajt, ~800-ig is akár..! A globális hírekkel/helyzettel nem tudok mit kezdeni, ha eldurvul! Ennyit tudok mondani. r626 App/D https://ibb.co/F4S9DQZ
Nem hinném, mert ő 1976-s! :) Az egészet nem értem, mert a hír, a mi Dánielünk fényképével készült, és erre nem arról szól! Majd a link a wikipédiára, nem a színészről szól! Valamit elkavartak, vagy én nem értem..
bocsi, kicsit korlátolt vagyok. Akkor milyen elsőbbségi lehet? Ha osztalék és vétojogot biztosító szavazat nem) szavazatelsőbbségi? az így pont mit jelent akkor?
Appeninn Holding Nyrt.