Az hogy jól teszik e az eladók, az majd utólag kiderül. Viszont érdemes szerintem szem előtt tartani, hogy mozgalmas időszak előtt áll a cég, tehát én személy szerint a vételi oldalt erősítem..! Hogy "értelmesek" lennének..? Én biztosan nem így adnám egyiket sem, nem lennék a pénzem ellensége...
rsi folyamatosan 62 felett, egy kis háromszög látszik a charton, aminek a teteje 3700, az MACD is lassan vételi jelzést ad. Abszlolút vételi erő mutatkozik a papírban, hiába töltögetik az eladói oldalt. . Szerintem(!), hamarosan kitörés lesz felfelé. Talán elmegy 4100-ig, majd vissza 4000 alá. A 4000 egy szép kerek szám, szerintem itt el fog molyolni egy darabig. (Osztalék vágás után valószínűleg visszamegy 3500 alá.) .
Pontosan ez zajlik… Így igaz… Felvetődik a nagy dilemma: 1. Eladjam mindkettőt a fenébe, zsebpénz plusszal. Nem véletlenül adják ezek az értelmesek mindkettőt, azzal számolva (?), hogy most magasan van, vágás után zuhi és egy darabig (ki tudja meddig) csak pislogunk a beszorulás miatt… 2. Nyugodtság van… Hmmm… Orákulum segíts!!!
Erősödik a vételi oldal is szépen, nagyon rásimultunk a 20-as mozgóátlagra.. ahogy korábban is írtam, picit itt konszolidálunk és menni fog még pár százast fel szerintem.
Az a nagy helyzet, hogy ideje lenne hogy elfogyjon ennek az eladónak a pakkja végre, mert addig nincsen innen fel! Amúgy meg hetek óta "terrorizálja" itt az árfolyamot úgy hogy ha engedné, simán feljebb menne és drágábban tudná adogatni! Pontosan ez zajlik most a DHS-ben is jó pár hete...
Jó lenne, de eddig is 2-2 ezer darab volt eladáson és mindig utána pakolták... Tegnap már szép volt a forgalom... Lehet nem akarják, hogy elszálljon a pepper?:)
Pár éve néhány szolgáltatónál vannak ilyen “társasági esemény” értesítések (anno a KBC-től kaptam még hasonló ”esemény” e-mail tájékoztatást pl. meghirdetett közgyűlési meghívó után). Szerintem ez is egy hasonló szolgáltatás/értesítés lehet az ügyfelek/részvényesek felé.
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.