Szerintem a többi mind szokásos, standard napirend. Ami felmerült itt a fórumban érdekességként, szerintem még azok is. (tőkeemelésre, ill. srv -re vonatkozó felhatalmazsok). . 12. Srv vásárlás felhatalmazás módosítása - újabb 18 hónapra szól, - szokásos célokra (dolgozóknak/vezetőknek rv alapú juttatás, srv vételi lehetőséghez nagyobb piaci eladás esetén, akvi céllal fizetni vele, finanszírozáshoz stb.) - min. 1 Ft, max 5000 Ft sávon belül (szerintem ez a sáv most nem változott) 13. igazgatóság felhatalmazása az alaptőke felemelésére - előző lejár 2024. áprilisában, ezt újítják meg 5 évre - névértéken max. 150 M Ft-tal (ennyi volt korábban is) - bármilyen módon és formában (új részvény, átváltoztatható kötvény, stb., jegyzés, elsőbbségi jog korlátozás, kizárás, nyilvánosan vagy zárt formában stb.) Ahogyan BalogTibi írta itt korábban.
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.