Sőt, Farkasnak már a fiokjában van a waterloo árazás is, szerintem ha wing jönne akkor Prometheus és Dune árfolyamok is várhatóak. Egyáltalán nem várom erre vagy arra, hanem csak megmondjuk merre megy. Mindenképp érdekes és nagyon szivatós papír, amiből ha mást nem, tanulni lehet.
amugy meg néha van hogy el kell érnie bizonyos (alsó) szinteket, hogy kilőhessen, de ugye ebben Farkas a penge No.1. Kíváncsi vagyok nagyon hogy egy illikvid papírnál ami ez, például bejön-e farkas elemzése. Ugye van az a hit, hogy ezt nem lehet elemezni. Mindent lehet elemezni, de látni is kell, nem csak nézni. És lám Farkas árfolyamjai jönnek be. Hoppá. Pedig mennyit szidták, hogy ez nem működik. És gyönyörűen csinálja a hullámokat a fibo szinteken. Nincs mit.
igen: mindenki magából indul ki, fel sem merül, hogy más másképp áll ezekhez, azaz lehet csak valaki elemez. De nincs ezzel baj, nem azért mondtam. Amugy én sosem mondtam, hogy lefele vagy felfele várom. Én azt írtam le hogy lefele fog menni. Sőt, ha jönne wing (de ezt is leírtam már) és megfelelő szinteken kitör, vennék is. Lényegében egy ötödik bluechip-et várunk, de az árazása mint a NUTEX.
na várjunk. Tehát ha papírom van felfelé kell mennie? És ha nem megy felfele? A) Csendben eladom, B) anyázom verest és prutkayt C) MNB-ért sipákolok D) Brüsszel a hibás
Valamiért mégis feltünően zavar az Akko. Nekem, ha nincs közöm egy részvényhez leszarom és nem foglalkozok vele. Esetleg volt alkamozz vagy akitől megvált a cég?:)
mert?:) Nem Veresre gondoltam, hanem a kocsmaklub vezérére, aki most 30 nap detoxon van, hogy megvilágosodjon. Itt más haragszik Veresre aki cellába akarja juttani:) Akko grafikonra és forgalomra rá kell nézni, nem kell itt senkire haragudni. Ez a piac
Be kell írni, hogy szárnyas akko 15x, így ki sem nyit. Hol van a fővezér aki írogatja a PR cuccokat? Nincs nálam bevezetve a google nem tudom megnézni a wing híreket, így nem tudom hány négyzetméter a pesterzsébeti raktár
Akko fórum