Na akkor ugyan ezt játsszuk el Certifikáttal ... úgy állt ki az árjegyző ... hogy nem akasztotta meg a játékot ... és 80% lejjebb teljesült az eladásom ... :-) Na az már fájt.
Hát igen. De ahogy csorgunk, valszeg egyre több ilyen lesz. Egyébként én nem tartom kizártnak, hogy az a valaki akár nem is tud a dologról, mert mondjuk a stop lossja durrant el neki. Elmesélem mindenki elszörnyedésére és okulására: én is jártam hasonlóan egy másik részvényben, valaki leöntötte, mint az állat, éppen elérte az én stop lossomat is, ami azon az alacsony szinten megintcsak leöntést indított, de már csak sokkal lejjebb voltak még imitt-amott vételek, úgyhogy az én automatikus leöntésem egészen mélyre ment le. Nagy bukó lett a számomra, az emberek meg szegények anyáztak, hogy ki volt az az állat, aki így leöntött. Szóval a stop loss tud ám csúnya dolgokat csinálni.
Hát igen, mondom napi minimum alatt egy licittel mégis csak veszek ... pont 16:50 ... nem emlékszem mennyien maradtunk 3.000 ... így majdnem újra részvényes lettem ... 10.000 beborítani, nagyon elfáradt valaki.
Kissé félve írok mert valószínűleg nem tudok igazán objektív lenni. Bár próbálok elvonatkoztatni attól, hogy jelentős kitettségem van, de azért én ezt most úgy látom, hogy minimális forgalommal csorog nagyon lassan. Ez értelmezésem szerint egy kivárás. Nem várják azt, hogy most gyorsan pattanna, így akinek van vételi szándéka most az is inkább kivár és keresi az alját. De az eladói oldal se túl erős, a forgalomból kiindulva napi pár kisbefektető gondolja úgy, hogy átviszi a pakkját (vagy annak egy részét) máshova, ami esetleg korábban megindul. A forgalom alalpján az eladói oldal sem igazán gondolja rossz befektetési opciónak ezen a szinten a részvényt, ha így lenne akkor jóval nagyobb eladói pakkokat látnánk. Ezzel összefüggésben egy meggyőző fordulat után ettől valamivel nagyobb forgalmű és gyorsabb emelkedésre számítok. A fordulatot pedig a 325-330-as zónában várom. Ez az a szint, ahonnan megugrott November elején, illetve ez az ahonnan visszapattant November végén, illetve December közepén.
Bboldog új évet mindenkinek. Hát itt az utolsó msáfél hónap nem úgy alakult, ahogyan vártam. Bár belátom, hogy a tőkeemelés jelentős módosító tényező abból a szempontból, hogy mit is gondolunk a befektetésről. Idén amúgy sem terveztem realizálni, de azért szebb lett volna 400 körül kezdeni az évet, mintsem errefelé. Januárban meg remélem aktívan elkezdik kommunikálni mi lesz itt a sztori......mert a jelenlegi szinten csak találgatni lehet miért lesz ez jó, miért érte meg higítani ennyire a meglévő fasza tevékenységet. Mert az, hogy saját tőkéből vegyünk egy irodaházat az nem elégséges.
menni fog, de pattanni nem. :) idei legerősebb emelkedése a múltkori hírre volt, amikor kb. 10 százalékot ment egy nap alatt, aztán lassan visszacsorgott. A lényeg: egyre stabilabb lábakon.
mivel "messze vagyok toka bácsitól" így félve kérdezem jövőre mennyit fogsz keresni másokon? Remélem már betáraztál a kamujaiddal. :D a nagy tokat sikerült egy amatőrnek kitiltatnia, tényleg nagyon messze vagyok tőled. :D költsed bentleyre, nekem jó még mindig a 10 éves Toyotám. :D
Akko fórum