Napi rendszerességgel szoktam a fórumot olvasni. Szinte minden topicot, elolvasok, mert szerintem sokat lehet tanulni. Viszont nagyon sok olyan fórumozót látok, akik sokszor csak beleugranak a papírba, úgy hogy fogalmuk sincs még arról sem, hogy egy papírnak mi a fő profilja/max lát benne egy felhúzást/. Pedig azt gondolná az ember, hogy aki már ide regisztrál az valamilyen szinten utána is jár a dolgoknak. Közben R:346
Az SRV is lendíthetne az árfolyamon az éves jelentésig, de már nyolc hónap eltelt a felhatalmazástól, szóval ezzel szerintem (főleg több részletben történő kivitelezéssel) nem élnek. Más tervek vannak, azt meg akik adják nem értik... Valószínű - ha előbb nem - tavasszal nagyot megy az árfolyam, mert a rekordok rekorja várható eredményességben, de ezt ki kell ülni...
Igen... Nagyon érdekes, hogy venni feljebb nem veszik, mindenki lejjebb áll be. Szerintem sokan nem is értik, hogy mi miért van itt a cégnél. Szerintem az átlag tőzsdéző csak az árfolyamot nézi és így nem is csoda, hogy a lakossági számlák 79%-a veszteséges. Az elmúlt időszakban ez a tájékoztatás a cég részéről elmaradt, de fejlődőképesek ezen a területen is, de van mit még tanulni. Az új befektetők megnyerése és a bizalom megerősítése a feladatuk ahhoz, hogy szebben mutasson kifele a részvény. Jó úton vagyunk, jó lenne lendületet venni ;)
Ez akkor fog igazán menni, ha az alapok érkezik venni! A kisbüfik meg tudják rángatni, de tartós emelkedés nem ők fognak hozni szerintem. Amúgy az Akko kezd olyan jó számokat hozni,hogy vonzó vételi lehetőséget jelent már most, szóval csak türelem, jó lesz ez!
Akko fórum