4ig-ben a kopasz találkozott a világ leggazdagabb emberével... Bárcsak az akko vezetősége is találkozna legalább egy középeurópai szinten is komoly ingatlanos cég vezetőjével... OHH WAIT
Jo lennne ha nem emlegetnél engem már, foleg ugy hogy BT55 es TB88 is te vagy.. elég megnézni a regisztraciókat..mikor az egyik tiltasba kerult, megszületett a másik.
Ha valamibe beleteszek 10 milliárdot, és úgy gondolom jó biznisz, akkor szerintem az nem annyit ér, hanem többet és nagy elvárásaim lennének a jövőre nézve a jövedelmezőség tekintetében.
Remelem boldogan nezel majd vegig a karacsonyfad alatt, kozben eszedbe jut mennyi embernek okoztal kart es ebbol mennyi penzt huztal le masok manipulalasabol. Puspok uraddal peddig boldogan froccsozhettek a bpi Deak teren ahol 3000 egy forralt bor. Liter szamra vehetitek majd a hitvanysagaitok eredemnyekent. Kellemes unnepeket. Karma nem felejt.
Nekem mar sikerult kitiltanom toka puspokodet es vele egyutt magamat is, megerte. Megkerlek menjel vissza a homokozodba es ott osszad az eszt a ministransaidnak. Nem baj ha etetitek a nepet, de bebuktatok. Legalabb ilyenkor legyen gerinc benned is h nem irsz es csendben leallsz. Manipulatorok vagytok, nyiltan. Jokat irtok, de hitvany emberek vagytok. Enegm sem szeretnek itt sokan, mert gyalaztam az akkot az elmult egy ev miatt es ezt vallalom. Ti megkarositottatok embereket, mindenkinek egyeni dontese mit hisz el es hol. Nyiltan nyomast gyakoroltatok. Legyszi, huzz el. Szep napot.
Akko fórum