Bboldog új évet mindenkinek. Hát itt az utolsó msáfél hónap nem úgy alakult, ahogyan vártam. Bár belátom, hogy a tőkeemelés jelentős módosító tényező abból a szempontból, hogy mit is gondolunk a befektetésről. Idén amúgy sem terveztem realizálni, de azért szebb lett volna 400 körül kezdeni az évet, mintsem errefelé. Januárban meg remélem aktívan elkezdik kommunikálni mi lesz itt a sztori......mert a jelenlegi szinten csak találgatni lehet miért lesz ez jó, miért érte meg higítani ennyire a meglévő fasza tevékenységet. Mert az, hogy saját tőkéből vegyünk egy irodaházat az nem elégséges.
menni fog, de pattanni nem. :) idei legerősebb emelkedése a múltkori hírre volt, amikor kb. 10 százalékot ment egy nap alatt, aztán lassan visszacsorgott. A lényeg: egyre stabilabb lábakon.
mivel "messze vagyok toka bácsitól" így félve kérdezem jövőre mennyit fogsz keresni másokon? Remélem már betáraztál a kamujaiddal. :D a nagy tokat sikerült egy amatőrnek kitiltatnia, tényleg nagyon messze vagyok tőled. :D költsed bentleyre, nekem jó még mindig a 10 éves Toyotám. :D
Akko fórum