Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Éppen tegnap néztem a Digi számlát. Óriási emelést hajtott végre idén az árakban. Így ha a tavalyi év a Telekom éve volt most a 4iG eredménye fog megugrani. Kíváncsi leszek rá!
nem hinni kell, hanem látni kellett. 2023 szeptemere és 2024 márciusa között ment a manipulált forgalom. egymásnak adták a csomagokat. aztán lett egy kis rápirítás és vége lett az átadósdinak és jött a finoman lefelé adogatás. török share-je meg csökkent. rakd össze akkor úgy a legot, ahogy akarod, de fél évig ment a muttyer, amit nem mi csináltunk itt 10-15-en. az egész béten már alig van már kisbüfi...
Szerintem te még mindig nem érted a helyzetet. Van egy eladó, aki tavaly augusztus vége óta adja a pakkjai egy részét. Nem bizalmi probléma miatt, hanem mert kell neki a pénz. Ha nem így lenne, akkor pl szépen kivárná, amíg az srv felvinné az árat és fentebb adná. De ő neki kell a cash. Lelke legyen rajta, majd 1500 felett biztos furán fog maga elé bámulni.
Valojaban mindegy. A nagyobbacska eladót kellene kivasarolni aztan irany fel mas szintekre. En tovabbra is tartom h a torok adja, neki fogyott a reszesedese yoy.
Egy kereskedési napon belül pedig a megbízott
befektetési szolgáltató nem vásárolhat többet, mint a 4iG szeptemberi
átlagos napi részvényforgalmának 25%-a, amely napi 42 210 darabot tett
ki. Most jár 40k forgalomnál a napi kereskedés, nem látszik hogy a cég igyekezne venni pedig van bőven eladó. Szerintem a cég úgy akar venni 1 millió darabot hogy közben lehetőleg az árfolyam ne emelkedjen. Ők is olcsón akarnak venni.
Én is így látom ahogy írod.! Felfelé fog kúszni szépen lassan. Az látszik hogy 820 felett van bőven eladó, de ezeket napi 10.5K-val fel fogja szívni a cég idővel.! 1millió darab az nem kevés, türelem továbbra is!
szerintem a tegnapi speka vevők miatt vagyunk minuszban, mit számít itt a hangulat :-) nem számítok csorgásra, azt pont fel fogja szívni a napi 10K-s vétel és lehet marad még emelkedése is az általam vízionált illikvid piacon rövid távon még csoroghat 800 alá, de ott már nagyon venni kell(ene)
Ma már veheti a cég- lehet veszi is- mégis esik az árfolyam , ráadásul a bux is plusszos , tehát jó a hangulat. Ha ez nem változik akkor a tegnapi speka vevők elkezdik adni és jöhet megint a csorgás 800 alá. Majd meglátjuk mi lesz, csak spekulálok.
Ha nem lesz semmi váratlan történés a cég körül, akkor szépen vissza fogunk állni a napi 10-20k-s forgalmakra. Na ott pont nagyon sok lesz a fix 10k vételi erő. Nagyon valószínű, hogy szép lassú felcsorgás elé nézünk.
Az a baj hogy olyan keveset vehet a cég naponta, ilyen forgalom mellett hogy szerintem semmilyen árfelhajtó hatása nem lesz. Mintha kezdenének erre mások is rájönni mert már mínusz és a forgalom is visszaesett. Ne legyen igazam de jelenleg így látom.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...