Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Valószínű hogy igazam lesz de nem biztos. Csak azért írtam mert mindenki lebetegezett amikor ezt írtam, most meg egyre nagyobb a valószínűsége. A mai nap meg a 4ig ezzel a 795el lemaradó, tegnap már 800 felett is volt.
Nem ertem, amit irtal. Leirtam, hogy egy tolvaj ne ugassa az orszagunkat. Akkor se, ha itt is vannak tolvajok. Mindenki tisztaban van vele, hogy nem papok vezetik az orszagot.
ezt az ügyesek itthon százmilliárdos tételben művelik... itt-ott még állami cégeket is lazán beolvasztanak, vagy nemzetstratégiai jelentőségi minőségükben megmentik a kegyelt vállalatokat a vizsgálódásoktól! a versenypiacot hírből sem ismerve pedig megszórják közpénz tízmilliárdokkal a kiválasztott informatikai, telkó cégeket.
A belga fogtunder aki a házát onkormanyzati penzbol ujjittatta fel szazmilliokert. Na ez ugat?! Tudtommal osszelopta mar magat es nyaron visszavonul a politikatol. Egyetlen jo dontese eleteben!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...