Megy az adakozás is: Ajándék helyett értékteremtés – a 4iG Csoport támogatja a jövőt A 4iG Csoport számára a társadalmi felelősségvállalás kiemelt érték. Idén az üzleti partnereinknek szánt ajándékokra fordítható összeget jótékonysági célokra ajánljuk fel, ezzel is hozzájárulva a közösségek fejlődéséhez. 35 millió forinttal támogatjuk a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikáját. Ennek köszönhetően a Tűzoltó utcai részleg új digitális oktató centrummal gazdagodik, valamint egyéb digitális fejlesztéseket is megvalósítunk, melyek megkönnyítik a betegkiszolgálást. 25 millió forinttal segítjük a Bliss Alapítványt, amely sérült gyermekek kommunikációs készségeit fejlesztő digitális eszközöket szerez be. A 4iG Csoport elkötelezett a digitális társadalom fejlesztése, elsősorban az egészségügy, oktatás, a jövő generációinak támogatása és a fenntarthatóság mellett. Köszönjük partnereinknek, hogy együtt építhetjük a jövőt! . Van pénz mindenre :D
Az a jó!Kis forgalommal esés nem veszélyes!Az a kérdés,hogy az emelkedésben mennyi volt a valós forgalom,valójában mennyi papír cserélt gazdát!Ha sok az jó,ha kevés,na az akkor nem jó!
Nekem az a fura,hogy aki eladni akar,az minél magasabban szeretne. Csak a hülye nem látja, hogy itt szándékos árfolyam lenyomás van. 100 darabbal, meg 45 darabokkal próbálja...mi a célja? Eldobatni másokkal, kik csinálják? Akik kiszálltak 900 felett és várják a résüket lejjebb. Szerencsére ebbe másoknak is van beleszólásuk:))))
Én biztos vagyok benne, hogy van, mert 800-as szinten is ott volt, amikor emelkedésnek nyoma sem volt. Vagy a tavalyi mutyizás miatt megbaszott ZRT dobálja el, vagy valaki másnak kell a lóvé. De nem marinéni adogatott el 10K-s pakkokat. Ami engem megnyugtat, hogy a 4IG 900 felett is bőven vette srv a csomagokat. Szóval a kis szararcú egyszer sztem kipontozódik és akkor nem lesz visszaöntögetés. De ha Te adnád, ahogy realmadrid gondolja, akkor is el fogsz fogyni és mi végre mehetünk tovább :):):):)
Január 20,Trump felveszi a munkát,de nem lesz egyszerű menet utána sem!Első körben addig kéne kihúzni,hogy nehogy kirobbanjon egy NATO-OROSZ konfliktus!Ha sikerül is,nem lesz olyan egyszerű dolga mint gondolta!Putyin nem enged a szoritásból,EU meg totál háborút akar folytatni,közben rottyon van minden!Ne legyen igazam,de lesznek itt kellemetlen meglepetések is a pakliban!
Szerintem nincs titkos eladó. Úgy gondolom, hogy ez 1 természetes mozgás és az is akik azt hitték, hogy nagyobbat megy és első nap spekire vették, hogy most eladják. Más papírokban is mindig nagy eladót és a céget látják, ha nem emelkedik az árfolyam. Sokan belevettek a megjelent hírre, pedig a céget (jövőt) szinte nem is ismerik. Sokkal nagyobb forgalommal emelkedett és jöttek be nagyobb szippantások is, ezért remélem , hogy komolyabb befektető is érkezett a papírba. (Közben a cég is veszi!) Ha itt leszünk akár 2-3 hétig és utána jönnek majd a 900 feletti szintek, mit számít? Főleg úgy, hogy 1 év múlva 2000 feletti árfolyamot várok, mert nyereségbe fordul a cég. Most veszteség, jövőre nyereség, ez majd sok befektetőt hozhat. 869ft és 12milla . Szerintem a következő emelkedésnél, még könnyebben mehet át a 900as szinten és majd magasabbra is. Elon Muskkal nem sok európai cégvezető tárgyalt :D Ha tavasszal jön 1 bejelentés, hogy aláírnak valamit közösen, akkor 15-20%-os emelkedés simán jöhet és utána a sok USA speki is érdeklődhet a 4IG után. Ha lenne majd aláírás akár még duplázós hír is lehet belőle :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.