Vicces gyerek vagy te Balin. Ajánlom a Gyula által szorgosan belinkelt szarhulladék vg-s elemzéseket. Ott van bennük minden infó: vagy emelkedni fog vagy esni, és 1000 és 50000Ft köztt bármilyen értéket felvehet valamilyan pozitív valszínűséggel. (ja és a legfontosabb: ez bármelyik részvényre igaz szerintük)
Nem tudom meddig csorog még a Teló, de ha azért jöttél ide, hogy a Mol osztalékot reklámozd én a helyedben nem nagyon szurkolnék a Teló esésének. Minél lejjebb megy az árfolyam annál kedvezőbb lesz az oszti hozam, a profitot érintő geopolitikai kockázatok pedig jóval kisebbek a Telónál, mint a Molnál. . Amúgy örülök, hogy itt vagy, mert meg akartam kérdezni egy vérbeli Molostól, hogy ha Mollyka előtt olyan fényes jövő áll, akkor Járai, Székely meg Radev miért adta el a részvényei 90%-át 4K felett. Mintha ők nem látnák olyan fényesnek a jövőt.
Mi ebben a meglepő?! Etetni kell a tolvaj alapítványokat. Nem véletlenül vagyunk páran, akiknak az Mtel mellett MOL befektetésink is vannak... mert hülyék azét nem vagyunk. ;)
Mtelekom