Márton 10%-os csökkentést akar, egy negyedév bevétele már meg van, akkor elvileg leegyszerűsítve egy 7,5%-os csökkenésnél többnek nem kellene lennie szerintem az éves profitban. Az idei profit még így is több lesz mint a tavalyi. Igaz, hogy nem minden bevételt fog érinteni vélhetően a csökkentési kényszer, illetve mivel áprilisi tárgyalásokról van szó a jelen árhoz kellene nézni a 10%-os csökkentést (103,7*0,9= 93,33 %), de a piac most gyorsan reagál, így a negatív hír mértékét csökkentő tényezőkkel nem számol. Bízom benne, hogy gyorsan megállapodnak és nyugodtabbá tud válni a piac.
Ez az amikor olyan van egy minisztérium élén, aki még egy percet sem dolgozott egy termelővállalat élén...sajnos a mi Marcink is ilyen, én nem engedném meg ezt sem, hogy valaki osztályvezető legyen ipari, kereskedelmi gyakorlat nélkül.
Valósz´ßinüleg semmit nem mond nekik a piaci verseny, mivel azt pont ök nyírták ki azzal ,hogy a Digit, a vodafonet, az AH-t és még ki tudja mit összekorrumpálták a 4iG-ba. Az irány most abszolút a komcsi autokrácia.
Csak idézni tudom gyula1971 hozzászólását (#253614), a március 27-i
Kormányinfón még az alábbit hazudta Gulyás Gergely:„Tervezik-e a mobilszolgáltatóknál
is a tarifacsomagok díjszabásának felülvizsgálatát?Minden szolgáltatónál kell/lehet
ilyen jellegű vizsgálatot kezdeményezni, de igazából nem foglalkozik most ezzel
a kormány.”
Mivel politikai látványpékségről van szó, túl sokat nem kell majd engednie a telekomnak ahhoz, hogy Marci elégedetten verhesse a mellét. Jó eséllyel már eléggé vastagon beárazták a bevételcsökkenést, de sajnos az egész piac ideges. (én is, amatőr módon már 1750 körül elkezdtem visszavenni a certiket múlt héten).
Mtelekom