Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Arra gondoltak, hogy ma feladják amiatt, hogy szétlőtték az oroszok a távhőt? Pár perce cikkeztek a Reuters-en az ukrán háborúról utoljára, de egyelőre semmi sem találtam arról, hogy feladnák az ukránok. A 2 napos tárgyalásból meg ezzel ma már az első nap le is ment, a kulcsfontosságú pontokon továbbra is jelentős különbségek vannak azt írják. Holnap folytatódik, hát kíváncsi leszek, lesz e béke a nap végére és ha nem, akkor az hogy lesz árazva.
Kedves Spiller, gondold át újra amit tagnap írtál, azt is írtam 11k felett visszaveszem ha.. de nem veszem mert százalékosan nem nagy ügy és nem látom mitől menne..
Szerintem valami miatt átmenetileg elhitték, hogy árazható a béke. Ehhez képest éppen ma nyilatkoztak az oroszok arról, hogy nincs béke, ha ennek eredménye az, hogy NATO katonák lesznek ukrán földön. Mialatt éppen azokról a biztonsági garanciákról tárgyalnának ... az összes ország biztonsági garanciája tartalmazza, hogy katonákat küld. Ég tudja ezt már követni, de ha ez a békevárás is gellert kap úgy, hogy közben 42k-n van az OTP és jön egy BUX korrekció innen... A MOL még csak-csak mert az legalább szerzett holmikat, de a Ricsi? A Ricsi marad majd történelmi csúcson 322-es dollárnál mialatt az OTP visszanéz mondjuk 30k-ra? Izgi lesz.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.