Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Apró kötözködés..., az AbbVie Inc. Vraylar-ra eső árbevétele nőtt 10,5%-kal. Ebből mennyi volt az áremelkedés és a mennyiségi változás? (USA infláció cc. 2,7%, by copilot) Külön öröm, hogy TRUMP papának önként behódolt :D
Azért az komoly, hogy az OTP a 2,2% növekedésével inkább visszahúzza a Bux indexet, A mol is a Richter is 3,6%. Csak nem változott az alapítványok stratégiája? :)
Persze, bárni lehet. Én ezt nézem ki a forgalomból. Eléggé fogy a vételi erő. Ez a szép benne, hogy ugyanazt nézzük mindannyian, mégis mást-mást látunk.
Eddigi max. 10480 volt. Az előző hozzászólásomhoz kiegészítés: pre-marketben van még, már jön föl, most épp -2.0%, ez keveset jelent, ettől még kereskedésben bármi lehet...
Nem tudom mennyi ideje tőzsdézzel de itt nincs tuti ezt már megtanultam 15-20 éves tapasztalat után én is sokszor azt hittem hogy fentebb már nem mehet és az sem hogy innen már nem eshet tovább de bebizonyosodott hogy eshet és mehet fel is és az sem igaz ha valami alul értékelt akkor biztosan fel is fog menni
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.