Pedig ami tegnap kereskedtem még mindig nem latszik se a mobil appban se a weben . A kötéslista látszik pedig csak nem követi le a befektetés összetétele
A hiányzó ismeretet szokta dobálni nekem is, de attól tudok kötni. Sőt, az első BUX2612 kötésem is úgy volt, hogy kitöltöttem mindent amit kellett és aznap már vettem is az első kontraktust. Valamit biztos elkeféltek már megint, mert ennek nem lehetne ilyen hosszú átfutása.
Nem értem, hogy hogy 2 nap múlva látod a portfoliót? kb 18-kor már jó számokat mutat. Telós appban le kell húzni néha, hogy frissítsen. Nem azt akartam mondani, hogy fasza, de a 2-nap nem igaz.
Beszéltem az ügyfélszolgálattal.
Az a baj, hogy a kiegészítő szerződést tegnap fogadtam el, és még nem történt meg a feldolgozása.
Azért írtam ezt be, hogy ha valaki szeretne határidős kereskedést folytatni, akkor előre kösse meg online a kiegészítő szerződést, különben úgy jár mint én.
Eladtam a TL120 certijeim jelentős részét, hogy legyen fedezet, most meg itt ülök részvényben, ami nem úgy hoz mint a TL120 vagy a BUX2612.
Segítenék, de nem hatizom (szerintem kevesen). Gondolom, ez nem platformfüggő hiba (webes, régi PRO, app). Javasolnám, hogy hívd fel holnap a Népfürdő utcát, úgy hamarabb megoldódik sztem.
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy az Ersténél miért nem tudok BUX2612-t venni?
Már két napja kűzdök vele!
(Kiegészítő szerződés rendben, MIFID rendben, fedezet van.) Ezt a hiba üzenetet adja: Hiba (2)
És mi volt vicces ? Van Erste van OTP is . Erste 2 nap mire a valós portfóliót látom , OTP-nél meg rögtön látom a jót . Amilyen rossz volt az OTP pár hónappal ezelőtt kb olyan lett az Erste .
Miért kell elhomályosítani a hátteret? Miért nem lehet a könyvet és az aktuális fenti információkat EGYSZERRE ÉLESEN látni és láttatni, úgy, mint a régi appban? Miért nem???
Engem csak az zavar, hogy ezek és egyéb más hibák már nagyon régóta fennállnak. Hihetetlen, hogy több mint egy éve nem tudnak alapvető hibákat orvosolni.
Ma eddig a figyelőlistán az OTP napi árváltozását úgy mutatta, mintha 46050 lett volna a tegnapi záró. Most korrigált már. Ez az egész teljesen zagyva, nem megbízható. De ugye forduljunk a békéltető testülethez, ez jön vissza a reklamációra.
Nem szeretem, körülményes, hiányoznak alap feature-ök. Nem jól működik, de működik. A legutolsó globális lerohadás óta nekem nincs gondom se a belépéssel, se a frissítéssel. Nem dobál ki egyáltalán. Android telefon, linuxos gép, win laptop, mindig megy rendesen, egész napot kihúzza kilépés nélkül.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!