Na ahogy olvasom inkabb baj lett a NIS vasarlasa. Gyanus is volt hogy mièrt csak mi voltunk eu-ból vevő iránta. A kèrdès ekkora mínuszt termelő cèg mikor lesz ebből profit a mol-ra nèzve. Ez nagy cumi egyenlőre. Lehet inkább politikai döntèsű vasarlas volt mint gazdasági?
Valaki világosítson fel miért esik?Mivel keres kevesebbet a Mol mint eddig?Persze semmivel.Majd Persze venni kell! Ha van eladó az jól jön a sok 4IG eladóknak is.2800 ról indult az emelkedés novemberben sokan realizálnak a kezdők közzül azt látom.
Március elején meg jön az első szállítmány az adrián, akkor meg majd megy az örömködés. Nem lehet itt most jósolgatni. Amit most látunk is lehet csak durva short, amit ma holnap zárnak. Egy biztos egyértelművé vált a sebezhetőségünk és sok mindent meg fognak tenni ez ellen.
Az én elképzelésem: 3480 Ft körül egy pici felkorrekció 3630-3680 köré, majd onnan le 3200 környékére. Fel picit 3300-3350 közé, majd a vége 3100. Nagyjából a nyárra ezzel készen is leszünk szerintem.
ebből látszik, mennyit ért a nagy felrántás. ellenben ügyes volt az, aki nyert vele. a dicséret azoknak természetesen nem jár, akik csak ültek benne és várták a csodát, ami hirtelen megjött. ámbár lehet azóta is benne ülnek, mert várták az 5K-t.
Vonják ki a tőkèt ebből a családbarát kormányból.... Sajnos nasdaqon buktam eleget , hátha itt jó beszállók lesznek. Mol-ba nem merek most benyúlni. 4iG èrdekes lehwt vajon hol èrdemes beszállni
amúgy nem a barátság az ellenség, - sőt, abból az ukránok is profitálnak, - . Most az adrián kell felhozni.....az orosz olajat! Szóval se nekünk, se az ukiknak nem jó ez, az eunak meg semleges....az oroszoknak is...szóval elindulhatna nyugodtan...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.